שלום רב,
יש לי תביעה שמתנהלת כיום במשרד הביטחון, כרגע בעירעורים אבל הוכרתי כנכת צה"ל.
עם זאת, קופת החולים שלי גרמה לי לנכות נוספת והתדרדרות נוספת במצבי עקב רשלנות רפואית
הקלה מאוד להוכחה עקב תזמון העניינים ופשטות ההוכחה. (רופא שלא הסתכל בבדיקה שלח לכירופרקט לטיפול
אגרסיבי ולמחרת הייתי זקוקה לניתוח והעצב ברגל מת, מצב שהוא עד היום ומשפיע קשות על חיי) נקבעו לי אחוזי נכות ע"י צה"ל, אבל ברשלנות הרפואית קופת החולים גם לקחה את האשמה ופיצתה אותי מחיר סילוק תביעה - 60 אלף שקלים תמורת סיום הפרשה.
עורכת הדין שטיפלה בתיק (לשעבר גיסתי שכיום גרושתו ומסוכסכת עם אחי) לא החתימה אותי על שכר טירחה מראש, אלא רק הסכמנו על כך במסרונים
בהתכתבות. שמרתי כמובן את כל ההתכתבויות כי זה ההוכחה היחידה שיש לי על דבר שהוסכם מראש בנינו.
ברגע שהגיע הכסף, עורכת הדין העלתה שרירותית ובעל פה את סכום השכ"ט ללא הסכמתי, אבל אני לא הסכמתי לשלם לה את האחוזים הנוספים שביקשה.
היא גם עובדת כעו"ד שכירה במשטרת ישראל.
את כל שאר העסקאות היא מנהלת דרך כתובת אחרת, לא על שמה.
אחרי שהעברתי לה "רק" את הסכום שהוסכם בנינו, ולא את מה שטענה שמגיע לה אחרי סיום העסקה, היא מאיימת בפניה לחברת הביטוח איתה עשיתי הסכם סילוק ומאיימת ש"תלשין" עלי שכל הסיפור הוא שיקרי (דבר שהוא כמובן לא נכון ויכולתי לתבוע הרבה יותר כסף מקופת החולים).
בנתיים היא מאיימת עלי, מגדפת אותי ומעוררת מהומות.
האם מותר לה להתנהל כך?
האם יש חוק האוסר עליה לעבוד בצורה שבה היא עובדת?
אודה על תשובה, כי היא ממררת את חיי.
בברכה.
את יכולה לפנות ללשכת עורכי הדין ולהגיש תלונה לועדת האתיקה..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר