שלום רב,
בזמן שהותי בבית מלון ירדנו בבוקר לבריכה בסביבות 8:30
באתי לרדת במדרגות, בדיוק הבחור שניקה אמר שפכתי מים תזהרי
אז לא לקחתי סיכון ופניתי לכיוון במחשבה לעבור היכן שלא רטוב כדי לא להחליק. אלא מה... החלקתי וסובבתי את הברך. הרגשתי שמשהו זז ויצא מבמקום. הזמינו אמבולנס ופינו ליוסף טל.
עשו צילום. הרופא אמר שכנראה היה נקע או תת פריקה של הברך
אגב לא היה שום שילוט שרטוב. רק אחרי שנפלתי הביאו את השלט הצהוב. אומנם בריכה, אבל שפכו כמות של מים כדי לשטוף (לא יודעת למה בשעה כזאת). גם ביום הגעתינו כשקיבלנו את החדר ועלינו אליו היה בחור ששטף את הרצפה ושפך מלא מים. אמנם כשעברתי לידו התנצל. גם פה לא היה שום שילוט.
עכשיו השאלה מה עושים? למי פונים? מתלוננים?
טרם הייתי אצל אורטופד. היינו אמורים לחזור מחר אך החלטנו לחזור היום כבר במילא אבוד הכיף. היו עוד ליקויים ( ביום הראשון איך שנכנסנו דרכתי על קוץ שהיה בחדר ולמרות שציינו בהזמנה ואחכ התקשרנו לוודא, החדר לא היה מסודר בשביל זוג ותינוק. רק אחרי תלונה באו וסידרו מחדש והביאו לול) האם לציינם גם במידה ונתבע?
תודה
שלום רב,
למלון יש אחריות כלפי השוהים בתחומו משכך, היה והתרשל קיימת עילה לתביעה נזיקית בגין התרשלות זו. במקרה זה, על פניו, נראה כי קיימת עילה אולם, טרום פניה לערכאות משפטיות מציע שתמצי את ההליך של פניה במכתב להנהלת המלון המתאר את נסיבות המקרה והנזקים שנותרו בגין אותו מקרה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
אני אמורה לכתוב את המכתב בצורת תלונה? מה לכתוב חוץ מנסיבות המקרה ותוצאותיה? האם לכתוב שהנני מצפה לפיצוי?
אגב- את הנסיעה באמבולנס שהמלון הזעיק- מי אמור לשלם? הרי לא אושפזתי
לקחתי את המייל והטלפון של מנהלת יחסי ציבור של המלון והיא גם התקשרה פעמיים לשאול לשלומי. לא פירטתי לה יותר מדי על מצבי. (כרגע יש רק חבישת קיבוע וגם לא ידוע יותר מדי, האורטופד מחכה שהנפיחות תרד ורק אז ניתן לבצע בדיקות נוספות). אגב בעצה של איזה איש שהיה עד למקרה, בעלי צילם את המצב לאחר האירוע- כלומר אותי חבולה שוכבת על הרצפה ורואים בוודאות שהרצפה רטובה... לציין גם את זה במכתב?
סליחה על האורך ושוב תודה רבה
המכתב צריך להיכתב באופן שמתאר את נסיבות המקרה בליווי העדויות המצולמות שיש ברשותך והעדים שראו את נפילתך כתוצאה מהרטיבות, וכן לציין את הנזק שנגרם לך בגיבוי תיעוד רפואי מתאים ומהו הפיצוי שאת דורשת בגין נזק זה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר