לפני כשבועיים הגעתי לטיפול קוסמטיקאי להסרת שיער בשיטת הIPL בכמה מקומות בגוף, בינייהם גם הרגליים, כאשר ברגל ימין שלי ישנו קעקוע של שובל כוכבים שסובב את הרגל עד לשוק.
כידוע, בטיפולים מסוג זה אין לקרב את קרן הלייזר של המכשיר לאיזור הקעקוע כיוון שזה פוגע בו.
ביקשתי מאותה מטפלת מספר רב של פעמים במהלך הטיפול להיזר ולא להתקרב לאיזורים בהם מצא הקעקוע.
לאחר יומיים גיליתי שעל אחד מהכוכבים ישנן שלפוחיות רבות שכאשר הן התפוצצו נותרה שכבת עור עם דיו אשר הגלידה כעבור יומיים ומה שגרם בעצם למחיקת הדיו מהעור.
כמו הסרת קעקוע בלייזר, כלומר במהלך הטיפול הקוסמטיקאית לא דאגה להיזר וכן הניחה חלק מהמכשיר על איזור בו יש קעקוע.
חשוב לי לציין כי רק לאחר שיחות עם חברות אשר גם הן מטופלות בהסרת שיער ובעלות קעקועים נודע לי שישנן מדבקות מיוחדות ששמים על איזור הקעקוע והן מונעות מקרן הלייזר לפגוע בו.
במשך כל יום צילמתי את תהליך החלמת הקעקוע אך נראה כי התוצאה הסופית לא הולך להיות יפה.
חצי מהקעקוע ישאר מצולק ומחוק.
מה עליי לעשות?
שלום רב,
ממליץ להתייעץ בנושא עם עו"ד הבקיא בתחום נזקי הגוף על מנת שיאסוף את התיעוד בעניינך ובסיועו של רופא מומחה בתחום יבחן האם קיימת עילה לתביעה ומהם הנזקים שנותרו בגין רשלנות זו.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר