שלום,
במהלך חודש מאי צבעתי את שערי לראשונה במספרה יוקרתית בהיותי בחודש שמיני להריוני. חלק מהצבע הגיע לפני והעובדות שיפשפו לי עם חומר להוריד את הצבע.
לצערי כתוצאה מיתר שפשוף נכבתי בפני ..
3 שבועות עד שעברה לי הכוויה מפני. נכון להיום נשאר לי כתם בפנים ( עצם הלחי).. ולצערי למרות שחשבתי שהכתם יירד אחרי הלידה , אך אני כבר 3 שבועות אחרי ולא עבר. נכון להיום אני צריכה לעבור טיפולי ליזר כדי לנסות להוריד את הכתם מפני.
ניסיתי לתפוס את המספרה היוקרתית והידועה ולצערי בכל פעם שהשארי הודעה לא חזרו אלי ( 4-5 פעמים)...
מה את ממליצה לי לעשות??
לצערי לא צילמתי, אך המספרה יודעת ויש 3 עובדות שראו מה נעשה לי שכן חזרתי שבע לאחר מכן לצבוע שנית כי לא הייתי מרוצה - הן היו בשוק ממה שנגרם לי ונתנו הוראה יותר לא לשפשף לאף לקוחה את הפנים עם החומר.
כמו כן - יש לי תיעוד של התייעצויות באינטרנט עם רופאים על המקרה ועם הרופאה שביקשתי משחה למרוח כי בהריון לא כל תרופה אפשרית.
כמו כן כל הסביבה שלי יודעת ומכירה את הסיטואציה .
כמובן שבהליך משפטי תוכלי להסתייע בעדותן של עובדות המספרה ועדים נוספים ואחרים שיוכלו להעיד לטובתך. כמו כן, כל תיעוד רפואי ואחר יוכל לסייע גם כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
שלום רב,
על פניו נראה כי אירע נזק לפנייך נוכח רשלנות המספרה. ניתן לפנות במכתב דרישה לבעלי המספרה בה את מציינת את נסיבות המקרה, הנזק שנגרם והפיצוי אותו את דורשת. במידה ואינך נענית בחיוב תמיד עומדת לרשותך האפשרות לפנות לערכאות משפטיות כששם תצטרכי להוכיח כי מקור הנזק בפניך והטיפולים שתצטרכי לעבור בגינו נעוץ בהתרשלות עובדי המספרה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר