לכבוד אסף למה אפשר לתבוע רופאים של ביטוח לאומי האם יש פריצה לתביעה
אני היתה לי תאונה דרכים ועבודה נפגעתי בכול חלקי גופי בעיקר בראש נפגעו
שתי אונות שהדבר קשור למוח מאז שוכח דברים אפילו בסיסים כול דבר אני שואל
את אשתי גם יש לי יוםיום כאבי ראש וגם מקבל סחחורת ונופל כמעט שלוש פעמים בשבוע ולפעמים בתדירות יותר מאז אני סובל חזק מאד וגם יש לי יי כושר עבודה מאז משפחתי בשלוש השנים נכנסתי לחובות כלכלי יש לי עיקול בבנק הוצאה לפועל כונס נכסים לדירה כול הדברים קרה בגלל הזלזול גם של הרופאים שהם לא נטרלי הם לטובת המוסד אני אדם חולה יש לי עורך דין שבקושי אני והוא בקשר אני לא יודע את החוק נתנו לי 20 אחוז וגם אני מחקה לתקנה 15 אז לפני כשנה קבלתי 100 אחוז זמני סכ לשלושה חודשים זה משקבלתי אני מבקש את עזרה שלכם השולח אלי כהן ותודה
אהלן אלי,
אינני יודע את פרטי התיק האם למשל הגשת ערעור על הנכויות הזמניות , ומה המחלוקות בתיק והאם למשל מחכים לבדיקות או לשיפור/החמרה במצבך...
חשוב לומר כי לפעמים בנזקי גוף אסור למהר לעיתים מצב מחמיר..
אם לדעתך נגרם עוול ישנה אפשרות לפנות לפניות הציבור, לשר הממונה , לגשת למנהל הסניף להרים זעקה וכולי וכולי...
רצוי כמובן כי תפעל בעצת עורך הדין "קצב התיק" הינו נתון חשוב מה גם שלאור הנסיבות הנך צריך להיות בקשר הדוק עם עורך הדין ולהבין כיצד הדברים עומדים ומה נתיבי הפעולה.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר