שוב שלום!
אנסה להבהיר את השאלה ששאלתי.
הוגשה תביעה בשנת 2007 בגין תאונת עבודה שאירעה בסוף שנת 2003 של טבח כנגד קייטרינג.
הנתבע הגיש הצ"ג וקיבל נגדו פס"ד בהיעדר הגנה.
לבסוף התביעה נמחקה מחוסר מעש ככל הנראה בגין אי הגשת חוות דעת רפואית כדין .
ההנחה שלי היא שמירוץ ההתישנות הופסק עם הגשת התביעה וממשיך שוב רק לאחר מחיקתה (בניכוי פרק הזמן שהייתה עומדת ותלויה בבית המשפט) ואם כך הרי שעוד ניתן להגישה שוב .
השאלה-
אני לא רוצה לתבוע את הנתבע דאז כי מבירור שערכתי אין לו חברת ביטוח נכון ליום האירוע. אני רוצה לתבוע את צד ג'- אזכיר יש נגדו פס"ד לטובת הנתבע....
אני מקווה שהתיאור מספיק ברור... הדגש הוא האם התישנות/ הפסקת המירוץ של ההתישנות חל כלפי כולם ומאפשר לי לתבוע את צד ג'?
אהלן מירי
אנסה לענות , מה שניתן במסגרת הפורום.
לגבי תביעה ישירה כנגד צד ג' ולצורך הדיון זר עבורך ,זר, אותו יכלת לתבוע ב-2003? ->האין התיישנות.?
אם אין התיישנות כנגד בעל הדין אשר כנגדו הגשת תביעה, תגישי שוב כנגדו אך אינני בטוח לגבי ניכוי תק' זמן.
למיטב זכרוני , לגבי ניכוי פרק הזמן לעניין ההתיישנות המדובר במצב של תביעות זהות עם צדדים זהים וישנם עוד כמה קריטוריונים. יש מקום לקבל ייעוץ ספציפי למקרה הנ"ל .
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר