שלום ,
אני מוכרת כנכה של משרד הביטחון בגין פגיעה בעמ"ש המותני (4 פריצות דיסק) , בתחילה הוכרתי כ 20% , ולאחר מכן ירדו האחוזים ל 19% עד לועדה נוספת בחודש הבא.
אני מוכרת מזה כשנתיים.
בעת קיום יחסי מין יש לי כאבים חמורים באגן ובגב התחתון ואני לא יכולה להנות ממין כפי שנהנתי בעבר.
האם בגין בעיה זו יש אחוזי נכות ?! למי עליי לפנות לאסוף חוחר ? גיניקולוג/אורטופד/פסיכולוג ??!?
שאלה נוספת היא , לאחר וועדה רפואית , מתן ההחלטה מוגבל בזמן ? או שמשרד הביטחון יכול למשוך את ההחלטה כ 7 חודשים ?!?!?!
האם יכול לחזור בו משרד הביטחון לאחר שכבר הכיר בי כנכה ?
אודה להכוונה....
אהלן רינת
יש לברר את העניין אם הבעיה היא פיזית או נפשית או שילוב וקש"ס למוקדי הפגיעה מכל מקום , וודאי שיש לערוך בירור רפואי מקיף בעניין ולשמור תיעוד רפואי.
אינני יודע את פרטי התיק, אך יכול שהטיפול אורך זמן, למשל האם הוועדה הוציאה את התיק למומחה חיצוני וכיוצ"ב....
לא ברור אם קבעו לך נכויות זמניות ואת בהליך של בירור, אך על פניו עולה כי הוכרת כבר כנכה , כלומר כרגע העניין הוא על היקף הנכות ולא על עצם ההכרה ( כך הבנתי משא' )
רק בריאות.
בברכה,
עו"ד שבת אסף
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר