שלום אני בת 24 הייתי מתעמלת בסטודיו לעיצוב וחיטוב הגוף כ7 חודשים מתוך 9 חודשי המנוי שלאחריהם הפסקתי להתעמל כייון וסבלתי מכאבי גב.לאחר בדיקות רופאים מומחי נכונתי לדעת כי יש לי פריצת דיסק בגב תחתון עם הקרנה לרגל ימין.לציין כי הייתי פעילה מאד לפני שהגעתי לסטודיו הזה,ובנסוף כי בתחילת המנוי לא ביקשו ממני אישור רפואי מרפוא אלא רק על מסמך שאני אמלא על סמך ידע שלי עצמי..האם יש לי עילה לתביעה נגד הסטודיו הזה??תודה רבה רבההה..
שלום רב,
ככלל, חדרי הכושר מחויבים לקבל מתעמלים רק לאחר שהומצא על ידם אישור רפואי אשר מאשר כי המתעמל כשיר להתאמן במכון. במידה ומדובר באימון חד פעמי, החוק קובע כי ניתן להחתים את המתאמן על הצהרת בריאות חד פעמית לפיה אינו סובל מבעיות בריאות העלולות לסכנו בעת האימון. אולם יודגש כי במידה ותגישי תביעה יהיה עלייך להוכיח קשר סיבתי בין פעילותך בחדר הכושר לבין הנזקים שנצפו אצלך וזאת למרות העובדה שחדר הכושר לא ביקש ממך אישור רפואי פורמלי.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר