תודה רבה לך על תשובתך...
אכן בגל פעילותי במכון הסטודיו הזה נגרמה לי הבעיה ואני בעלת עבר רפואי נקי ויותר מכך לפני שהכול התחיל הייתי פעילה מאד מבחינה ספורטיבית. כול הסיפור הזה ממש הורס לי חלק גדול מהחיים בגילי.
מה אתה מייעץ לי לעשות? תודה רבה רבה על סבלנותך ותשובתייך אני מעריכה זאת מאד..
כרקע אציין, חשוב להבין כי בית המשפט תופס את האימון בחדר הכושר כפעולה הכרוכה בסיכון. משכך, יהיה צורך בבחינת רשלנותו של מפעיל חדר הכושר מעבר לאי מילוי הטופס הרפואי. תביעה נזיקית כנגד חדר כושר תהיה אפשרית כאשר התאונה קרתה בעקבות רשלנות חדר הכושר ו/או במקרים בהם התאונה קרתה בעקבות מתקן כושר שהיה פגום ו/או הדרכה לא נכונה וראויה מצד מדריכי הכושר ו/או העדר שילוט מתאים ומנחה לגבי סכנות אפשריות ושימוש נכון במכשור. לסיכום, כל מקרה צריך ליידון לגופו כשבעניין שלך, בנוסף, ייצטרך עורך הדין לאסוף את החומר הרפואי אודות מצבך הבריאותי טרם הנזק ולהתייעץ עם מומחה רפואי רלוונטי שיחווה דעתו לגבי הנזק והקשר הסיבתי האפשרי עם התרשלות המפעיל.
נ.ב. אציין כי ניתן בנוסף לבחון קיומה של פוליסת תאונות אישיות הקיימת בחדרי כושר ואותה ניתן להפעיל במקרים מסוג זה.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר