שלום אני עובד שכיר במפעל דרך חברת כוח אדם עכשיו נפצעתי בתאונה שאיננה תאונת עבודה אלא נפילה בבמדרגות בחניון מסויים כ שבוע לפניי סוף החוזה שלי עם חברת כוח אדם (עברתי להיות עובד מפעל ) עכשיו השאלה שלי היא מי צריך לשלם לי דמי תאונה ביטוח לאומי או חברת כוח האדם יצויין שבעקבות התאונה עשיתי ניחות וישבתי שלושה חודשים בבית כמו כן אני יודע שלביטוח לאומי צריך להגיש את התביעה תוך פרק זמן של 90 יום. במקרה שכוח אדם יצטרך לשלם לי האם אליהם צריך להגיש בקשה תוך פרק זמן של 90 יום?
ככל שהתאונה ארעה בזמן העבודה אתה מגיש תביעה לביטוח לאומי, דמי פגיעה, עליה יחתום המעביד שלך. אנא צור עימי קשר טלפוני ככל שתתקל בבעיה.
בהצלחה ורפואה שלמה
סיגל רייך - הלל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
כדי להודיע שניפצעתה אים לא עשיתה כן ואין לך סיבה מוצדקת כמו אישפוז או בעיות נפשיות יופעל כנגדך סעיף של שיהוי יתר במיקרה שלך כדאי לך להיוועץ באותה עורכת דין על כל פנים סיים את כל ימי המחלה שלך 90 יום מהביטל"א-תאונות עבודה לאחר מכן תחל לך החגיגה עים החבורה הזו יוציאו לך ת'נשמה עד שתוכר ותקבל את המגיע לך כפיצוי
שאתה תובע את מקום העבודה שהייה מעסיקך בפועל בו ניפצעתה,במיקרה שלך זה חברת כוח אדם תבקש מהם למלא טופס תאונת עבודה לא זוכר את מיספרו נידמה לי שמיספרו הוא ב"ל 200,אגב תמצא קודם כל את ימי המחלה שמגיעים לכל עובד ורק לאחר מכן תוכל לקבל מהם דמי פגיעה,אגב אים חו"ח תישאר נכה כדאי לך ומומלץ גם להיות מיוצג ע"י עורכ/ת הדין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר