אני הגשתי תביעה לתאונת מקצוע. עברתי שלב של דיון ראשון, האם יש אפשרות לוותר ולא לגשת לדיון הבא של שלב ההוכחות. ורק אם חלילה יש החמרה במצבי הבריאותי, אפנה שוב בתביעה חוזרת לביטוח לאומי. האם תהיה לי אפשרות לפנות אליהם שוב באותו נושא חלילה אם יחמיר מצבי (נאמר בעוד חצי שנה-שנה-שנתיים) ?
שלום רב,
על פניו, בהתאם לתיאורך, נראה כי ניתן למשוך את התביעה ובעת החמרה להגיש תביעה חוזרת לביטוח לאומי.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
איך אני אמור למשוך את התביעה - על ידי כך שאפסיק בשלב הזה או אחרת - מה עליי לעשות ? שאלה נוספת עקרונית - האם מותר מבחינה החוק לעו"ד שסכמתי איתו ושלמתי לו להגיע לדיון לשלוח עו"ד אחר מטעמו ולא לעדכן אותי ? תודה על התייחסותך
ניתן למשוך את התביעה על ידי מתן הודעה לבית משפט וקבלת הסכמתו לכך. מאחר והינך מיוצג על ידי עורך דין מציע שתעזר ותתיעץ בו בהקשר זה.
לגבי שאלתך הנוספת - בהתאם לחוק לשכת עורכי הדין הרי שרשאי עורך הדין לשלוח לדיון עו"ד אחר מטעמו היה ולצורך העניין לא היה ביכולתו להיות נוכח בדיון משמע, עורך הדין יכול לאצול מסמכויותיו לעורך דין אחר ולהיעזר בו כל עוד עורך דינך ממשיך להיות עורך הדין שממשיך לטפל בתיקך. חשוב לציין כי ביפויי הכוח צריכה להיות הוראה כללית המתירה לעורך דינך לעשות כן.
בברכה,
עו"ד אילן זריהן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דיקלה ואנונו 053-6262269
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר