לפני כ56 ימים עשיתי תאונה ופסלו לי את הרישיון מנהלתי ל60 יום , בהשמת נהיגה שקלות ראש והואשמתי בנהיגה בשכרות אלוהים יודע לפי איזה אינדיקציה.לקחו לי דם ביום שישי והשימוע והפסילה התבצעו ביום ראשון.אנחנו היום 56 יום לאחר התאונה והפסילה , אין כתב אישום אף אחד לא עדכן אותי לגבי תוצאות הבדיקה.מישהו יודע מה זה אומר ? יהיה כתב אישום? לא יהיה ? האם זה אומר שהתוצאה של הבדיקה טובה ואין להם על מה להגיש כתב אישום? אשמח לתשובה,תודה
אייל שלום,
כאשר המדובר בהגשת כתב אישום בגין ת"ד חומר החקירה עובר לבוחני התנועה ואז למדור תביעות תעבורה לשם הגשת כתב אישום במקרה הצורך. הדבר נכון שבעתיים כאשר אתה מואשם בעבירת נהיגה בשכרות. העובדה כי כתב האישום אמור להיות מוגש לאחר איסוף חומר ראיות מובילה לכך שלעיתים חולפות שנתיים עד הגשת כתב אישום. הכל תלוי בנסיבות המקרה ובעומס על התביעה.
בשלב זה אין כתב אישום ומכאן שעם סיום הפסילה המנהלית (במידה ולא תוגש בקשה לפסילה עד תום ההליכים) הרי שתוכל לחזור ולנהוג. תזכור גם שבדיקת הדם עוברת שרשרת בדיקה שתוצאותיה לוקחות זמן עד להגעתם למדור התביעות.
בכל מקרה כדי לקבל תשובות מעמיקות יותר מומלץ לך לפנות לייעוץ כדי להבין מה מצבך וכדי לא לעשות טעויות.
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר