חב' ליסינג של מקום העבודה הסבה על שמי דוח חניה עיריה מבלי שידעתי על כך ,זה נודע לי רק אחרי שנתיים כאשר העיריה עיקלו לי את הקנס בבנק. הם פנו לאחראי על הרכבים במקום העבודה והוא העביר להם את הפרטים שלי ללא ידיעתי וחתימתי .השאלה שלי האם יש חובה להחתים אותי על תצהיר או מספיק שהאחראי על הרכבים שולח להם את הפרטים.
הסבת דו"ח נעשית על ידי תצהיר שחתמת עליו ביום קבלת הרכב, כמובן שלאחר ביצוע ההסבה אתה צריך לקבל דו"ח על שמך והודעת תשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אני לא חתמתי על שום תצהיר שקשור לרכב,מדובר על רכב מאגר של העבודה (לא רכב צמוד) המשמש את העובדים לנסיעה בתפקיד בהתאם לצורך,לא קיבלתי את הדו"ח מהעבודה ולא יידעו אותי עליו .לכן חשוב לי לדעת האם יש חובה של מקום העבודה ליידע אותי ולהחתים אותי על תצהיר לפני הסבת הדו"ח .אם כן זה נותן לי פתח לגלגל אליהם את האחריות לקנס או לחלק ממנו בגלל שלא הודיעו לי בזמן וכעבור שנתיים הסכום הוכפל .תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר