בחודש יוני 09 קיבל בעלי דוח תנועה מידי שוטר בוחן רכב אשר פסק שהרכב לא תקין בגלל מערכת בלם לקויה יחד עם קנס בגווי 1000 ש"ח ו-8 נקודות.
בעלי ביקש מהשוטר לקחת את הרכב לנסיעת מבחן עצם היותו בוחן רכב-השוטר במקביל סירב וקבע בבדיקה על יד ההגה ולחיצה על דוושת הבלם שהרכב יורד מהכביש.
עוד באותו יום הרכב נגרר למוסך,בעל המוסך קבע שמערכת הבלמים תקינה והחליט יחד עם בעלי לשלוח את החלק למעבדת בדיקה "המדייק"בבאר טוביה-גם שם קבעו שהכל תקין(יש לי אישורים לזה).
הבעיה העיקרית שלי שלא שלחתי בקשה להשפט בזמן,רק היום אני אשלח.
ברצוני לציין שבנוסף לכך כתב השוטר לא קריא ואי אפשר להבין את כל אשר כתב.
האם יש סיכוי שאוכל להשפט?
או האם יש לי דרך לבטל את הקנס?
על אף העובדה שלא שחלת את הבקשה להישפט בזמן, תוכלי להגיש בקשה להארכת מועד להישפט בגין הדו"ח, במידה והבקשה תתקבל תוכלי לטעון טענותיך בבית משפט, במידה ולא תוכלי להגיש ערעור על ההחלטה וזאת על פי טענותיך המצוינות לעיל, בכל מקרה אמליץ לך לפנות לעו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
שלום עו"ד ליאור ליברמן
קיבלתי את תשובתך והשאלה היא לאיזו כתובת עלי לשלוח את הבקשה להארכת מועד להשפט בגין הדו"ח?
במידה ולא אקבל אפשרות להשפט האם יש דרך נוספת לנסות ולעזור לי בביטול הדו"ח?
תודה מראש
דגנית
לבית משפט בו בוצעה העבירה, שימי לב רוב בקשות מסוג זה נדחות ועל כן יש צורך בטיפול מקצועי, אמליץ לך שוב לפנות לעו"ד בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה רבה לך
אתה פשוט נחמד
לא ידעתי שיש אתר כזה
עזרת לי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
