שלום רב, נתפסתי פעמיים נוהג תחת השפעת אלכוהול, פעם בכמות של 375 מק"ג ופעם שנייה בכמות של 325 מק"ג, בתקופה האחרונה שמעתי כי בית המשפט העלה את הרף ל 400 מק"ג, ועדיין לא נשפטתי, מה אני יכול לעשות.?
זו בסך הכל המלצה ואין המשטרה נוהגת על פיה לדעתי יש להלחם בכל תיק בנפרד עדי להגיע להסדר תוך כוונה שלא תצטרך לבצע מבחני רשוי
אני נוהג לקרוא את כל הפוורומים של דיני תעבורה שיש ברשת.
ודבר אחד אני יכול להגיד לך - זה פשוט שקוף שאתה מונע מאיטרס כלשהו. אתה אינטרסנט ויותר מזה - אתה קורא לאנשים שקיים סיכוי טוב שהם חפים מפשע (וכולם יודעים את זה כולל אותך) להודות באשמה כדי להגיע להסדר טיעון.
אז או שתגיד לנו - מה האינטרס שלך?
או שתגאל אותנו מייסורך הקשים.
שבוע טוב, אדיר.
ליאור שלום,
המלצתי היא להלחם בכל תיק בנפרד במטרה להגיע לזיכוי מוחלט. כל דרך אחרת תוביל לכך שיהי לך רישום כפול על עבירת נהיגה בשכרות, צבירת נקודות וכתם שלא תוכל למחוק מגליון ההרשעות שלך. הדרך לזיכוי היא באמצעות הוכחת אי תקינותו של מכשיר ה"ינשוף". תוכל לקרוא את המאמרים שפרסמתי בנושא על בדיקה עצמאית שנערכה על ידי ד"ר יגאל בר אילן, מומחה מטעמי. תוצאות הבדיקה פורסמו בכל כלי התקשורת בהרחבה וגילו כי מכשיר ה"ינשוף מזהה חומרים שאינם אלכוהול כאלכוהול. הליך זה נמצא בעיצומן של הוכחות והוא זוכה להד נרחב.
ערן בן-עמי, עו"ד
מנהל הפורום
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר