ראשית תודה לעמיתי על צפירת ההרגעה. אינני מסכים כי דרך עבודתי נגועה באינטרס כלשהו.טובת הלקוח עומדת לנגד עיני ולא פרסום או משיכת לקוחות. מתוך שנות נסיוני הרבות אני קטן אמונה ביחס לאפשרות כי נולד השופט אשר יתן מכת מוות לינשוף
כמי שהשתלם 6 פעמים בארה"ב בנושא מכיר אני את כל התאוריות וצר לי אך אלו אינן ישימות בארצנו הקדושה
עם כל ההוקרה לתאוריות השונות אני חולק על המשמעות ועל אפשרות השמוש בן בבית המשפט בארץ אינני אוהב להיות נביא זעם אך את שערות בלוריתי ז"ל אבדתי במערכות התעבורה ואני מעדיף להית פרקטי
במשפט התעבורתי
ועדיפה פסילה קצרה בהסכם מאשר מלחמה אשר סכוייה אפסיים
האמנם עדיפה הרשעה ועונש קל?
האם אמירה זו לוקחת בחשבון השלכות שונות של הרשעה?
הרי ידוע וברור שהרשעה על נהיגה בשכרות איננה מסתיימת בעונש כזה או אחר. זהו כתם שחור שיכול לעשות הרבה נזקים בעתיד של המורשע. ויזה לארה"ב למשל, ואני בטוח שאתה בקיא ממני במגוון ההשלכות האפשריות.
האם את זה אתה דואג להבהיר ללקוח לפני שאתה משכנע אותו להודות למרות שסיכוי גדול שאינו אשם?
ראית פעם סטטיסטיקה על אחוזי זיכוי? מתי היית פעם אחרונה בבתי המשפט לתעבורה? אינני יודע מי הפיץ את האגדה על ויזה לארה"ב? עוד לא ראיתי אחד שסורב .האם שמעת את האימרה אל תהיה צודק תהיה חכם
היה סמוך ובטוח כי כל לקוח מקבל הסבר מלא
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר