קיבלתי זימון למשפט בפ"ת בגין עבירה על- תקנת תעבורה 49, פקודת התעבורה 62 2 נהיגה בקלות ראש, פקודת התעבורה 38 2 הורשע בעבירת תוספת שניה שגרמה לת.ד סוג קשר בין הסעיפים, תקנת תעבורה 21 2 התנהגות הגורמת נזק סוג קשר בין סעיפים. העניין הוא שלא נסעתי מהר בכלל (25 קמ"ש) וגם הבוחן תנועה אישר את זה וגם אחרי התאונה שאלתי פעמיים את הנוסעים( לצערי שוטרים-בילוש) אם הם בסדר והם אמרו לי שכן- איך כל זה יכול לבוא לטובתי. ממה שהבנתי סעיף 38 אומר שאני אמור לקבל מינימום 3 חודשי שלילה. האם כדאי לי ללכת להסדר עם התביעה או שבכלל זה עניין לעורכי דין . ובכל מקרה מה הסיכויים שלי לצאת מזה בלי שלילה
הסעיפים כפי שאתה מפרט מחיבים עונש של פסילה ל- 3 חודשים מינימום כך בחשבון שסעיף 38 מדבר על חבלות של ממש לנוסעים עמך ו/או לנהג המעורב, חשוב ביותר לצלם חומר ראיות בתיק על מנת לגבש עמדה לניהול ו/או הסדר בתיק אמליץ לך בחום לפנות לעו"ד העוסק בתחום.
ליאור ליברמן, עו"ד
מנהל הפורום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר