אני נהג אוטובוס. בביקורת של המשטרה בזמן שנהגתי התברר לשוטר שעצר את הרכב כי נהגתי ברציפות ללא שהייתה לי כל מנוחה (לקחו לי את הטכוגרף). רישיוני נלקח ולמחרת היום זומנתי למשטרה וקיבלתי אותו חזרה. כמו כן, קיבלתי באותו רגע שהשוטר עצר את הרכב הזמנה לדין וכתב אישום בגין עבירה על תקנה 168 א' (א) לתקנות התעבורה כך נכתב בדוח וזומנתי למשפט. מה העונש הצפוי לי ? אני לא רוצה להישפט ומעדיף לשלם קנס מה עלי לעשות ? האם החברה בה אני עובדת לא צריכה לקחת חלק כי סידור העבודה של הנהג נערך על ידה ?
האחריות היא בעיקר עליך לא לעבור את מכסת השעות בכול מקרה לעניין מצבך המשפטי יש לבחון חומר הראיות גליון הרשעות ונסיבותך האישיות, אמליץ לך לפנות לעו"ד.
ליאור ליברמן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
קודם כל תודה
אין לי שום הרשעות קודמות.
הודתי במשטרה כשקיבלתי את הרישיון חזרה שלא ניתנה לי מנוחה.
מה העונש הצפוי לי שלילה וכו'?
אני מבין שהחברה לא נכנסת לתמונה. מצד שני, כפי שאמרתי הסידור נערך על ידה ואני לא יכול לעצור באמצע סבב קו למנוחה ולהגיד לנוסעים תחכו.
במידה ואין לך הרשעות בכלל ויש לך ותק נהיגה כנראה שהסתפקו בקנס ובפסילה על תנאי במידה ויבקשו פסילה בפועל תבקש לקחת עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר