שלום רב,
בתאריך 24.03.09 נסעתי בכביש ההגנה בחיפה..
במסלול ישנם 3 נתיבים והימני ביותר (השלישי) מיועד לתחבורה ציבורית.. נסעתי בנתיב הימני (השני) במהירות 70 ולפניי היה לומד שנסע בצורה לא הכי יציבה.. החלטתי לעקוף אותו ועברתי לנתיב השמאלי..רציתי לחזור לנתיב הימני כי התחלנו להתקרב לצומת שבה רציתי לפנות ימיני ולכן העליתי את המהירות (לא שמתי לב לאיזה מהירות בדיוק) על מנת להצליח לעקוף אותו ולהשאיר מרחק סביר בנינו כאשר אחזור לנתיב הימני והוא יהיה מאחורי, ובדיוק אז זינק שוטר מולי עם לייזר (רדאר) וביקש שאעצור בצד.. ואז הוא נתן לי דו"ח על סך 750 ש"ח ו 8 נק' ובדו"ח נרשם שהמהירות המופרזת הייתה 93 לאחר הפחתה של 5. ביקשתי שיתחשב בי כי הרשיון בבעלותי כבר 3 שנים והעבר שלי נקי מדוח"ות אבל הוא התעלם ממני.. שלחתי בקשה להישפט 10 ימים לפני תום תקופת התשלום ויש לי משפט בהתחלת דצמבר.. שאלתי אליכם : לפנות לתובע/ת ולבקש הקלה או להתחיל בתביעה ולבקש שיבטלו את הדו"ח..
תודה מראש (אני בעצמי תלמידה שנה ג' למשפטים) :)
מסתורית,
לא תנתן הקלה. את נהגת שנחשבת בגדר "חדשה" על הכביש. לא במובן המשפטי. לכן אם לא תמצאי פגמים בחומר החקירה עונשך ישאר אותו הדבר....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר