שלום רב,
קיבלתי דוח משטרה על סך 250 שח כאשר חניתי מתחת לבניין שלי בצמוד למדרכה. חשוב לציין כי אין שום סימון על המדרכה האוסר חניה (אבני שפה לא צבועים), אין שילוט או תמרור. בדוח נכתב כי הסיבה לדוח היא תלונת דיירים ושהרכב שלי מהווה משום הפרעה לתנועה. בדיעבד הסתבר, כי קבוצה של דיירים בשכונה, פנו למשטרה בטענה כי הרכבים החונים מתחת לבניין שלי מפריעים למעבר כלי רכב (מה שלא נכון דרך אגב, אבל זה עיניין אחר). כתוצאה מכך, בוקר אחד כל הרחוב קיבל דוחות משטרה (שחולקו ב12 בלילה - למי בדיוק אני מפריעה בשעה כזו?). האם הדוח מוצדק? הרי אין שום סימון/תמרור... הגשתי עירעור למשטרה (עם צילומים והסברים) והוא נדחה. אני שוקלת לבקש להישפט (יותר מ10 שנים רשיון ואף עבירת תנועה. גם לא על חניה עד כה). אבל כנראה הפעם אני פשוט אשלם כי אין לי אפשרות לפספס יום עבודה בשביל זה. מה שמטריד אותי הוא שאני אקבל שוב דוח כי אני ממשיכה לחנות באותו מקום. ואני אמשיך לחנות שם עד שיסומן אחרת. מה עושים? למי פונים? ממתי מחלקים דוחות לבקשת הדיירים בשכונה!? תודה
שלום,
ראשית , אני ממליץ לא להחנות את רכבך במקום זה, כל עוד את לא בטוחה שאת חונה כדין. שנית, אם את מחליטה להישפט ויש ביכולתך להוכיח לביהמ"ש: 1. שהרכב שלך לא הפריע לתנועה בזמן החניה. 2. לא היה תמרור ו/או סימון שאסר על החניה במקום.
הדיירים ברחוב פנו למשטרה , וזו אכפה את החוק, כמובן, לטענתם.
אני לא מכיר את כל העובדות בתיק ולכן תשובתי לא יכולה להיות מדויקת.
אני ממליץ לך , אם את רוצה להישפט, לפנות לעו"ד בתחום התעבורה ולבדוק את סיכוייך להצליח במשפט.
בהצלחה
עמית כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר