שלום,
קיבלתי דוח על דיבור טלפון בזמן נהיגה, על הדוח מופיע שם ושם משפחה, ת.ז, ו"דברי הנהג" של מישהו אחר, השופט מחק את הפרטים הרשומים (מחק בעזרת קו על הכיתוב) ורשם את הפרטים שלי, ברצוני לדעת האם הדוח תקף ותקין?
תודה רבה
אסף היי,
ראשית, משאלתך אני מבין שכבר היה דיון בבית המשפט לתעבורה. לא ציינת מה הייתה ההחלטה בתום הדיון.
טעיות משמעותיות בדו"ח בהחלט יכולת להביא לביטולו ולכן שווה לנסות, עם זאת טעיות מינוריות ניתנות לתיקון ע"י התובע לפני ההקראה וברשות בית המשפט לאחר ההקראה.
אם תמסור פרטים מדויקים התשובה תהיה ספציפית יותר.
בהצלחה,
דורון ויגלר, עו"ד
היי,
תודה רבה על התשובה המהירה,
טעיתי שרשמתי שהשופט מחק את הפרטים, כוונתי הייתה שהשוטר שעצר אותי מחק את הפרטים.
הפרטים שרשומים על הדוח ומחוקים הם כמו שאמרתי שם פרטי + משפחה, ת.ז , תגובת הנהג. הפרטים נמחקו בעזרת סימון של קו עליהם, מעל הפרטים המחוקים השוטר רשם את הפרטים שלי, לכן נשאלת השאלה עם הדוח תקין?
תודה רבה
אסף שלום,
אם אתה זה שנהגת, ורשומים הפרטים שלך.
נראה, שהדו"ח תקין.
בהצלחה,
עמית כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
השאלה שנשאלת היא האם דו"ח שנכתב כבר עבור מישהו אחר יכול לשמש עבור מילוי דו"ח למישהו אחר ?
לקובי שלום,
אני הבנתי את השאלה.
אסף ציין שהשוטר מחק את כל הפרטים הקודמים בדו"ח, כולל, דברי הנהג.
ואחר כך השוטר רשם את פרטיו.
לדעתי, מכיוון שמדובר בטעות לא מהותית, הדו"ח הוא תקין.
אני חושב שתשובתי הייתה ברורה.
עמית כהן, עו"ד.
עמית שלום,
השאלה שלי למה אתה מתייחס לדבר שכזה כמשהו שהוא שולי - האם פרטים של אנשים אחרים שיתבלבלו בדו"ח שלי הם לא דבר מהותי ?
קובי שלום,
אני מציע לך לפנות תוך 30 יום מיום קבלת הדו"ח למשטרה ולבקש לבטל את הדו"ח מאותן סיבות שכתבת
היות ולא ראיתי את הדו"ח, אני ממליץ שתפנה לעו"ד המתמחה בדיני תעבורה ותציג בפניו את הדו"ח.
מנהל הפורום.
עמית כהן, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר