אני מוזמן למשפט. צילמו אותי נוסע 104 במקום של 70? יש לי עוד ד"וח על מהירות של 116 במקום 90ת אבל השמפט רק על ה-104. מה אני אקבל?
כיום ישנם פסקי דין חדשים לגבי כיול המצלמות, תוצאות המשפט תלויות בוותק הנהיגה ,עבריך התעבורתי, לרבות ענינים משפטיים תע"צ וכדומה לעניין המצלמה עצמה , לאור העובדה כי אתה אומר שיש לך דו"ח נוסף אמליץ לך לפנות בבקשה להישפט על מנת למנוע בעית ניקוד במשרד הרישוי, אמליץ לך לפנות לעו"ד לייעוץ.
ליאור ליברמן, עו"ד
מנהל הפורום
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה על תשובתך, אבל אם תוכל למקד אותי קצת יותר מה אני הולך לקבל במשפ. שוב אני נשפט על נסיעה של 104 במקום של 70.(10 נקודות). חוץ מזה יש לי עוד קנס שלא שילמתי על מהירות של 116 במקום 90 (8 נקודות) וחוץ מזה יש לי גם קנס ששילמתי שנכנסתי באין כניסה ומשטרה עצרה אותי.(לא יודע כמה נקודות).
המטרה בסופו של יום לסיים את התיק כולל הדו"ח (במידה והוא במסגרת 90 היום מיום שקיבלת אותו ) ללא פסילה ואף בלי ניקוד כלל. אבל כדי שתוכל להגיע למצב זה יש צורך לכפור בעובדות כתב האישום לרבות הכיול להזמין תע"צ תקינות וכדומה, במידה ותיגש לבית המשפט במטרה להודות בתיק ולסיים תהיה צפוי לפסילה בפועל פסילה על תנאי וקנס, אורך הפסילה תלוי בוותק הנהיגה שלך ועברך התעבורתי כפי שצינתי קודם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר