שלום
קיבלתי דוח חניה בדואר במקום שלא הייתי בו מעולם על מי חל חובת ההוכחה שחניתי שם עלי או על עירייה
דבר נוסף אין לעירייה תצלום של עבירה
בתודה מראש
דני
דני היי,
1. חובת ההוכחה היא על העירייה.
2. לעיתים ניתן לבקש תצלום.
3. לחיזוק טענתך כי לא חנית במקום שצוין ע"י הפקח (טענת אליבי=במקום אחר הייתי), עליך להביא אסמכתא או עד שאכן לא הייתי במקום ובזמן המצויין בדו"ח.
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
1.קודם כל כפי שציינתי אין תצלום לעירייה .
2.הדוח הינו מ25.02.08 והם
טוענים יש על זה הוצאה לפועל למרות שאף פעם לא קיבלתי מכתב הם טוענים ששלחו אז מה עושים בכדי שאוכל להוכיח את אלבי שלי הרי בררת משפט כבר אין לי
בתודה מראש
דני
דני שלום,
מאחר והתיק היום בהוצאה לפועל, נראה כי העירייה הגישה תביעה על סכום קצוב. ביכולתך להגיש התנגדות לתביעה תוך 30 יום מקבלת התביעה בדואר רשום.
בדיון בהתנגדות שייערך בביהמ"ש השלום תוכל להעלות את טענותיך:
א. אין תמונה.
ב. העירייה לא הציגה אישור על שליחת דואר רשום ועדיף לדרוש את האסמכתא עצמה.
ג. אני בוודאי לא יודע היכן היית בזמן הרלוונטי לדו"ח, אתה צריך לפרט היכן היית+עם מי היית או לחילופין להראות מסמך שמוכיח כי לא היית יכול להיות נוכח במקום קבלת הדו"ח(אישור יציאה מן הארץ, צו מילואים וכיוצ"ב).
ד. אכן המועדים לבקשה לביטול הדו"ח והבקשה להישפט עברו.
במידה ותרצה מידע נוסף על הליך ההוצל"פ תפנה את השאלה לפורום ההוצל"פ.
מקווה שעזרתי,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
עברו כבר 30 יום אז אך בכל זאת מגישים התנגדות ? ועדות יחידה שלא הייתי שם זה אישתי שיודעת שאחרי עבודה אני בא הביתה ולא נוהג ללכת
למקומות אחרים
בשיחה טלפונית עם עירייה היום
הם סירבו להעביר לי עתק של דוח (מפני שאין לי את דוח עצמו שהרי מעולם לא זכור לי שקיבלתי דוח)ועתק של אסמכתא של ששלחו דואר רשום
וגם הם עיקלו את רכב במשרד רשוי
הם מוכנים לתת עתקים של הכל רק אחרי שאשלם ואם זה לא ניראה הם אמרו לך תתבע אותנו.
אני לא מבין אותם הרי את מכתב שלהם מצאתי בגינה במיקרה לפני שבוע שתאריך מכתב הוא16.11.09
מה עושים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר