נרשם לי דוח תנועה. שמתי לב שבמקום שם פרטי השוטר רשם בטעות מספר זהות (בנוסף לרישומו במשבצת של מספר הזהות)
האם זו עילה לביטול הדוח ?
איתן שלום,
1. זה שהשוטר שכח או לא שם לב שלא רשם את פרטיו לא יביא לביטול הדו"ח ובפרט שרשם את מספרו האישי או את תעודת הזהות שלו.
2. עוד אפשרות, שהמקור נמצא אצלך, אך העתק שנמצא אצל השוטר בו כן כתוב שמו וזה פשוט לא עבר בהעתק.
3. בנוסף לכך, לא אחת קורה שהשוטר שם לב לכך מאוחר יותר, שהחסיר את פרטיו בדו"ח ועל כן הוא ממלא את הפרטים אחר כך ורושם על כך מזכר.
4. ולבסוף, הרי את הדו"ח קיבלת ביד וחתמת עליו.
אז נראה לי שלא יבטלו לך את הדו"ח ויש לך 30 יום לשלוח בקשה מקבלתו, או 90 יום לבקש להישפט.
במקרה שלך הייתי מחפש פגמים אחרים, לא פירטת על איזו עבירה ניתן הדו"ח.
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
דורון שלום
1. מדובר בפרטים שלי (ולא של השוטר)
במשבצת של השם הפרטי מופיע בטעות מספר זהות.
ובנוסף מופיע מספר זהות נוסף במשבצת של ת.ז.
(שוב - הפרטים שלי ולא של השוטר)
2. מדובר בעבירה של החזקת טלפון סלולרי ביד (שהיה על רמקול)
תודה.
איתן
איתן שוב שלום,
הבנתי את מהות העבירה, אכן תק' 28(ב) חלה גם אם לא דיברת בדיבורית ורק נהגת כאשר אחת מידיך אוחזת בטלפון נייד.
לעניין חוסר בפרטי עורך הדו"ח ראה תשובתי הקודמת בחלק מן החלופות עדיין ניתן הפגם לריפוי.
עם זאת, הייתי מנסה לשלוח מכתב בקשה לביטול הדו"ח או להמרתו באזהרה אם הינך עומד בתנאים(10 שנות וותק+5 שנים אחרונות ללא עבירה).
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר