שלום
אני סטודנט. לפני כשנה וחצי, חניתי בעשר בלילה במה שחשבתי לחניית מוניות. כשחזרתי קיבלתי דו"ח על חנייה לרכב נכה.
שלחתי בקשה לביטול בטענה שלא חניתי בחניית נכים, וקיבלתי תשובה שלילית. הייתי בטוח בצדקתי וביקשתי להישפט. ראשית אציין שיש שלט, שעומד בין שני מקומות חנייה מלפניהם ומאחוריהם יש מעין מפרצונים שמפרידים. על השלט רשום 2 מקומות חנייה לנכים. אני חניתי אחרי המפרצון וסברתי לתומי שהשלט מתייחס לשני המקומות חנייה שלידו ולא לשניים שאחריו. כנראה טעיתי.
בתיק התביעה שצילמתי ישנן שתי תמונות, אחת מטושטשת לחלוטין ולא ברור בה כלום והשנייה רק רואים את האוטו שלי, ללא שלט, ללא כלום. האם זה מספיק להרשיע?
שנית, הפקח רשם בדו"ח שחניתי במקום השני מתוך שלושה, ואילו אני חניתי כנראה במקום השני מתוך שניים, האם צירוף הנסיבות הללו יכול לעזור להוביל לזיכוי במשפט? תודה
רמי שלום,
אני מבין שביקשת להישפט. בטרם תיכנס לאולם הדיונים ינסו גורמי התביעה לבוא איתך בדברים. זו הזדמנות להעלות את טיעוניך שוב ולנסות לשכנע. גם אם לא תיצלח דרכך בשלב זה, עדיין יש באפשרותך להעלות שוב את טיעונך בפני השופט/ת בביהמ"ש לעניינים מקומיים.
רצוי להצטייד בתמונות ולהביא עדים - אם ניתן.
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר