שלום..
קיבלתי דוח ב-2007 על 300 במדדי הינשוף ,לקחתי עו"ד תעבורה ודחינו מס' פעמיים את התיק , הוא חזר אלי השבוע כי ניתן להגיע לעיסקה של חצי שנה שלילה , סירבתי היות וקיום ניתן דוח לינשוף רק מ-290 ומעלה , ולמרות שעברתי ב-10 ומהכמות הנ"ל , אני חושב שבפני השופט אני יוכל להגיע לעיסקה טובה יותר ואף לביטול התיק, כמובן מדובר בנהג בין 34 ללא עבירות תנועה קודמות , אבקש את דעתכם
אנסקו שלום,
ראשית, עסקאות לא נעשות עם השופט!.
שנית, אולי ניתן להגיע לתוצאה טובה יותר אך זה תלוי בנתונים שבחומר החקירה.
שלישית, אין אחידות ענישה במדינת ישראל בכלל ובבתי משפט לתעבורה בפרט. בעבירה של נהיגה בשכרות עד 400 מ"ג בית המשפט לתעבורה בירושלים מוחק כתבי אישום!
לסיכום, אם תנהל הליך הוכחות ואכן ישנם פגמים בכיול, במהימות המפעיל, באופן השימוש, בדיקת מאפיינים תקינה וכיוצ"ב יש גם סיכוי לזיכוי, אך עם זאת, עליך לזכור את הקצה השני של הסקלה והוא מינימום שנתיים פסילה על פי חוק.
תשקול טוב את הסיכוי מול הסיכון ותחליט.
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תראה מה שאתה מספר נשמע לי מאוד תמוה היום מזכים בכמויות כאלה לא רק בירושלים,גם בבתי משפט אחרים אתה לא תיארת כאן איך היו בדיקת המאפיינים שלך אם בדיקת מאפיינים יצאה שעברתך אותה ללא בעיות וסיבוכים(הליכה על קו ישר,הבאת אצבע לאף והתרשמות של השוטר שרשם תדו"ח) אם זה יצא תקין
אני ממליץ לך שתפנה לעו"ד אחר שיסגור לך תתיק ללא הרשעה
אבל שוב אני מסייג את עצמי כי לא נתת פה הסבר מפורט על בדיקת המאפיינים טרם בדיקת הינשוף.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר