היי עורך דין ערן...נתפסתי בשכרות גבוהה יחסית בית המשפט פסל את רשיוני עד תום ההליכים וקצב את הפסילה לשנה....המשפט עוד 3 חודשים...ועוד חודש וחצי משרד הרישוי אמר לי לבוא לקחת את הרישיון כי נגמרה שנה.....שאלתי בבקשה היא....אם אקבל את הרישיון בעוד חודש וחצי לפני המשפט בית המשפט יוכל לבקש מימני עוד פעם להפקיד אותו?חשוב לציין שרשום לי מבית המשפט אחרי שנה בדיוק ללכת למשרד הרישויי לקחת את הרישיון....
ארז שלום,
אתה צריך להבדיל בין פסילה עד תום ההליכים שבית המשפט אינה רואה בה "כעונש" אלא כמניעה לבין גזר דין בבית המשפט במסגרת התיק העקרי (בניגוד לפסילה עד תום ההליכים, ז"א אותה שנה שבה רשיונך מופקד).
במסגרת הדיון בתיק העקרי אתה עלול להדרש להפקיד את רשיונך שנה נוספת.
אבל בזה זה לא יגמר, אתה עלול לעשות טסט ותאוריה מחדש ולעבור מבחני התאמה אישיותית של "מכון הארבעה"....הנושא אינו פשוט ואתה חייב לקבל ייעוץ מקצועי. עד אז תקרא את המאמר שכתבתי: זיכוי מנהיגה בשכרות- התפתחויות....בצד שמאל וגם מאמרים נוספים שלי בנושא ותבין יותר טוב מה עושים.
צוות משרדי ואני עומדים לשרותך לכל שאלה.
בברכה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר