אתמול בעודי בנסיעה איטית בפקק תנועה ארוך ניצלתי את הזמן להשאיר הודעה בטיפ מנהלים שהוא גם MP3
ומשמש לי כמכשיר לתזכורות לדברים שאני צריכה לבצע , כמו יומן קולי וכן משמש לי להקלטת הרצאות ועוד..
* שיש לי הערות או תזכורות לעשיה אני מקליטה.
שמגיעה למחשב מורידה את הקובץ למחשב ורושמת את המסרים.
שוטר משטרת התנועה היה ברכב בשוליים לטענתו ראה שאני מדברת והחליט שדיברתי בטלפון סלולרי, מה שלא כך היה.
והחליט לתת לי דו"ח של 1000 ש"ח בצרוף 4 נקודות ( בונוס)
הסברתי לו חזור והסבר שאין זה טלפון שאין בו לחצנים שאני לא יכולה לשמוע אלא רק להקליט.
וגם הקלטתי את השיחה ביני לבין השוטר באותו מכשיר והודעתי לו שהדין ודברים שלנו מוקלט והסברתי לו איך פועל המכשיר, הוא סרב להתיחס למכשיר וננעל על כך שדיברתי בטלפון סלולרי.
.
השוטר ביקש ממני להמתין ברכב ע שליד שהוא כותב את התלונה ולקח לו זמן רב לכתוב את מילותין שהיו גיבוב של דברים שלא היו תוך ציון חוזר ונשנה שדיברתי בסלולר ושהוא נסע לצידי דקה וראה את הפה שלי מתנועע
ושהראות היתה בהירה ושזרקתי את הטלפון לריצפה
.
הכל גיבוב של דברים שלא היו
אכן דברתי למכשיר ההקלטה ושמורה איתי הקלטה של תזכורות שאמרתי למכשיר
כמו גם השיחה עם השוטר.
הנסיון להפוך אותי לשקרנית. הנסיון להצמיד לי עבירה
הנסיון להנעל על עבירה בכל מקרה גם אם לא נעשתה חמור ביותר.
מה עושים?
מעבר לבקשה לביטול קנס ובזבוז זמני העתידי וכספי בערכאות משפטיות.
הלא כל דבר כאן יכניס אותי להוצאות וביטול זמן ובהיותי עצמאית לפגיעה בהכנסותי אם וכשא האלץ לבזבז ימים בבית משפט או לקחת עו"ד.
האם דברי שוטר באשר הוא שוטר משקלם גבוה מדברי אזרח באשר הוא...?
האם האזרח הופך שקרן באופן אוטמטי גם אם הוא דובר אמת?
האם למשקל דברי השוטר אמינות גבוה מאשר המציאות?
אור יקירה,
מהתאור שלך עולה כי את קורבן נוסף של שרירות לב של שוטר. זהו מקרה קלאסי למצב בו קיים לשוטר כוח ביד והוא מנצל זאת באטימות. אני סבור שבמקרה שאת מתארת קיימת לך חובה אזרחית להלחף על חפותך. בכך תמנעי גם את הנקודות וגם את הקנס. זהו מסוג המקרים בהם אני יותר משמח לעזור לנאשם. צרי קשר ותוכלי להיוועץ בי כיצד לנהוג.
בצד שמאל שלך יש רשימת עורכי דין מתחלפת או לחילופין רשמי את שמי בגוגל.
ערן בן-עמי, עו"ד
מנהל הפורום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
שוטר "חכם" החליט שדיברתי בנייד . הוא היה בכיס בתוך נרתיק , ובכלל יש לי טלפון ספיריט קבוע ברכב שגם בו לא התשמשתי באותו זמן . הבעייה שמתווכחים עם שוטרים שצריכים למלא מכסה . אלחם בהם אפילו בתביעה אישית כי הם בפרוש שיקרו ורשמו דוח .
הם מסיור זבולון - יחס"צ . למי פונים לערעור
אילן,
בגב הדו"ח יש לך אפשרות לשלוח בקשה להשפט.
בהצלחה,
ערן בן-עמי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר