לפני כשבועיים עצר אותי שוטר לאתר שחציתי את מסילת הברזל בצומת תעבורה ברמלה. השוטר טוען שהיתי שלישי מבין שיירת רכבים במהירות איטית וחציתי את המסילה כאשר הרמזור הבהב וצלצול האזהרה נשמע. עוד טוען השוטר שהיתי כ-20 מטר מהמסילה והוא עמד כ 15 מטרים אחרי המסילה(טענה לא נכונה משום שבבדיקה שעשיתי בשטח הוא עמד לפחות 50 מטרים מהמסילה.)אני רוצה עוד לציין שהיה איתי ברכב אדם נוםף שישב לצידי בזמן המקרה והוא גם טוען שלא ראה רמזור אזום בזמן שחצינו את המסילה . אני מוזמן לבית משפט ברמלה - מה עושים?
יש לבדוק מה רשמו השוטרים בתיק המשטרה לאמת זאת מו הגירסה שלך, בכל מקרה מדובר בעבירה חמורה ולכן אמליץ לך לפנות לעו"ד לטיפול.
בברכה
ליאור ליברמן, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
