שלום רב,
בחודש האחרון החליטו במושב שאני גר בו להציב פקחי תנועה בעקבות חניות לא חוקיות שביצעו מרבית התושבים, אנשים היו חונים לצידי המדרכה ונוצר מצב שכביש בעל שני נתיבים נהיה נתיב אחד צר ולא נוח.
השינוי שנעשה גרם לאנשים לחפש חניות במדרכה בצבע אפור, ובין המדרכות היחידות בצבע הזה יש את הכניסה לבית שלי - מדרכה באורך של שתי מטר פחות או יותר שנמצאת בדיוק מול הכניסה הרגלית לבית.
הבנתי שלפי החוק אין איסור לחנות מול כניסה לבית, אבל האם אני יכול לטעון שהחניה של הרכב מפריעה לתנועה וגורמת לסיכון? מדובר על כביש דו סיטרי בעל שני נתיבים, הרכב אמנם חונה לצד מדרכה אפורה, אבל כתוצאה מהחניה הרכב חוסם כמעט נתיב שלם וגורם לסכנה של תאונה - זאת לא סיבה מספיק טובה לאסור את החניה? למי צריך לפנות, למעצ או למועצה?
תודה רבה לך.
מרקוס שלום,
ציינת בדברך כי החנייה הינה בתחום "מושב" מכאן שעליך לפנות במכתב בצירןף תמונות לרשות התמרור המקומית =המועצה שאתה מתגורר בשטחה ולשטוח את טענותיך.
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר