שלום בעלי קיבל פסילה מינהלתית 30 יום+זימון למישפט, כתוצאה מנהיגה מהירה 103 קמ"ש בימקום 70,לבעלי יש 5 קנסות קודמות בגין דיבור בפלאפון
מהירות וסטייה מנתיב ,לבעלי יש 14 שנה רשיון,5 הקנסואות האלה נעשו בשנתיים האחרונות בעקבות עבודתו כסוכן.אנחנו 4 נפשות במישפחה שמיתפרנסות ממשכורת של 6000 שח ,יש קושי רב לשכור עו"ד ,שאלתנו מה ניתן לעשות במקרה כזה?
ובמידה ולא נשכור עו"ד מה העונש המרבי שניתן לקבל? חשוב לציין שבעלי הגיש בקשה לביטול פסילה מינהלתית.
נודה לכם עם נקבל בהקדם המרבי תשובה. ושוב תודה ליאת
ליאת שלום,
ביהמ"ש בבואו לגזור את העונש מתחשב בין היתר בעברו התעבורתי של הנהג-הנאשם, חומרת העבירה, רשימת עבירות עם פסילת מינומום וכיוצ"ב.
חסרים נתונים לגבי מכשיר האכיפה, מיקום ביצוע העבירה ועוד.
על פי רוב התביעה עותרת במקרים כגון אלו לפסילה בפועל של כמה חודשים.
לעניין הייצוג - עוד לא שמעתי אדם חולה שייאמר אין לי כסף אז אני לא אקבל טיפול רפואי!! (נכון שיש מחלות שניתן להירפא מהן לבד, אך הדרך המקצועית היא באמצעות אבחון של רופא)-אני מקווה שאת מבינה את האנלוגיה!!!
בכל אופן בהצלחה, ואת יכולה לפנות אלי ישירות לייעוץ ספציפי אם תזדקקי.
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר