שלום!
זומנתי למבדקים ע"י המכון הרפואי לבטיחות בדרכים כנראה עקב 2 הרשעות קודמות שיש לי על אחזקת סמים. לאחר הבדיקות והמבחנים קיבלתי מכתב לבצע 3 בדיקות שתן על מנת לסיים את הטיפפול בתיק. ביקשתי דחייה מהרכזת והיא הסכימה ואמרה שישלחו לי בדואר זימון חדש. עכשיו קיבלתי מהם במקום הסמנה לבדיקות שתן זימון לשיחה\רופא במרב"ד ברחוב הארבעה. כבר שילמתי את האגרה לבדיקות ואני רוצה לבצע אותם האם זה אומר שהם רואים בי כמתחמק (שוב ביקשתי טלפונית לדחות את הבדיקות וקיבלתי הסכמה שילמתי את אגרת הבדיקות).
מה המשעמעות של שיחה עם רופא במכון?
תודה רבה.
יוני שלום,
המרב"ד יכול לחייבך כתנאי לחידוש/קבלת רישיון לבצע בדיקות שונות. בעניינך יש להניח שקיבלת 3טפסים לביצוע בדיקת שתן. השיחה יכולה להיות הן במקום בדיקות השתן אך יותר סביר כי היא באה בנוסף לדרישה עתידית לבצע את בדיקות השתן. בשיחה יתרשמו ממך וישאלו שאלות על השימוש בסמים, הבנת המשמעות, לקיחת אחריות וכיוצ"ב.
תבין שאם בסופו של יום המלצתם תהא שלילית - משרד הרישוי יאמץ את המלצתם ורישונך יפסל.
תרצה יעוץ מעמיק או עזרה תפנה אלי ישירות.(סיוע משפטי-פורום המרב"ד)
בברכה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר