שלום רב
קיבלתי דו"ח למרות שבאותו הזמן הוצאתי פתק מהמדחן בשעת הדו"ח!! מה אני עושה?
איך לנסח את הטיעון במכתב?
יש בידי את הפתק
תודה!!
לילי שלום,
עלייך להגיש בקשה לביטול הדו"ח [תוך 30 יום] בצירוף העתק הדו"ח והעתק תדפיס המדחן.
עליך לפרט את סמיכות הזמנים בין קבלת הדו"ח לבין התשלום כמו גם כל טענה נוספת אם ישנה כזו.
אני מקווה שבעירייה לא תיפלי על אזניים ערלות.
במידה ולא יסכימו לבטל-תוכלי לבקש להישפט (בבית משפט לענינים מקומיים) ושם להעלות בעל"פ את טיעוניך. לשם כך יש עליך לבקש להישפט תוך 90 יום מקבלת הדו"ח .
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
ראיתי שהודעתי לא ברורה.
התכוונתי שעל חלון האוטו היה כרטיס חניה שכיסה את השעה של הדו"ח ובכל זאת קיבלתי דו"ח.
וגם - האם יש ניסוח סטנדרטי שאוכל להשתמש?
האם כשאני שולחת מכתב לעיריה לשלוח את הכרטיס המקורי? כי אם כן לא יהיה לי אותו למשפט(זה כרטיס מהמדחן)
תודה!!
לילי שלום,
אין ניסוח סטנדרטי. עלייך לשלוח העתק מצולם של תדפיס המדחן.
מצ"ב דוגמא .....
לכבוד 23.07.10
החברה העירונית
(לביטחון וסדר ציבורי)
מרח' ירושלים 2
ראשון לציון
בפקס: 03-9674253
א.ג.נ.,
הנדון: ערעור על דו"ח חניה מס' 0000000
1.הח"מ, קיבל הודעת תשלום קנס (המצ"ב) על שמשת כלי הרכב בתאריך 20.06.10.
2.הפקח אשר ערך את הדו"ח רשם בתיאור העובדות המהוות את העבירה בזו הלשון: "העמדת/החניית רכבך הנ"ל על מדרכה שלא נקבעה כמקום חנייה מוסדר סעיף 11 (2) מס"ד 016".
3.הפקח בחר בסעיף אישום לא נכון, מכיוון שהרשות המקומית החליטה להכיר במקום החנייה האמור......
4.עוד יטען הח"מ כי, לא זו בלבד שהרשות הציבה תמרור ג-49 כאמור, היא אף הגדילה לעשות וסימנה בקווי תיחום את המקום אשר התירה להחנות בשטח המדרכה....
5.בברכה, אאאא, ת.ז- 2222222, מרח' בבבב מס' 9999, ראשל"צ.
טלפון בבית : 03-9600000 ; טלפון נייד : 050-0000000.
•העתק תדפיס המדחן ברח' ...מס'...[כדי להראות סמיכות למקום חנייתך]
בהצלחה,
מנהל הפורום,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר