גיסי נהג ברכבי ונתפס במהירות מופרזת עד שהגיע הדוח+ 8 נקודות אלי לקח זמן ולאחר מכן ניסינו דרך המשטרה להעביר את הדוח על שמו של גיסי והם לא היו מוכנים כשפנינו לבית המשפט עם כל הניירות שברשותינו ועם הודאה כתובה של גיסי הם דחו את הבקשה שלי עכשיו שאלתי היא כזאת אם בכל זאת יש מצב להעביר את הנקודות על שמו באיזה שהוא הליך כי עכשיו קיבלתי מכתב שאני צריך לעשות קורס ריענון בגלל ה - 8 נקודות שנוספו לי ואין סיבה שאני יצטרך לתקן טעות של אחרים
יוני שלום,
כפי הנראה הטעיות בהליך ההסבה היו גם שלך כי קשה להבין מדוע ואיך הגעתם למצב הזה.
לא ציינת כמה זמן עבר מתשלום הדו"ח על ידך -בכל מקרה תשלום הדו"ח על ידך זוקף באופן אוטמטי לחובתך נקודות.
נראה כי אין ברירה אלא לבצע את הקורס.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
הדוח עדיין לא שולם יש סיכוי לשנות משהו אחרי שבית המשפט דחה את הבקשה שלי ? הדוח הגיע בדואר לפני שנה וחצי אבל היה בעיה לדעתי בכתובת שהדוח נשלח ולבסוף הדוח הגיע לכתובת אחרת בכלל (להורים שלי )ועד שביררנו את זה מול הדואר הזמן עבר וזאת היתה הסיבה העיקרית שביהמ"ש דחה את בקשתי ולפי מה שהבנתי אי אפשר לערער על הדחייה הזאת מכיוון שיש לי ראיות שאני לא הייתי הנהג , תודה על העזרה ולילה טוב .
יוני שלום,
אם עניין ההסבה מהותי וגורם לעיוות דין ניתן להגיש ערעור לביהמ"ש מחוזי אשר יש לו סמכות טבועה+סמכות מכמה סעיפי חוק לדון בעניין אף באיחור כבמקרה שלך.
תרצה יותר פרטים תיצור איתי קשר ישיר.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר