שלום רב,
לפני כשנה החניתי את הרכב בכחול לבן במרכז ת"א כאשר כבעלת תו חניה של אזור אחר הפעלתי את הסלופארק אך מכיון שהייתי חדשה בשימוש בשירות( רק כמה ימים) "הזמנתי" חניה לשעה 09:00 אך שכחתי ללחוץ על הספרה 1
יש לציין כי בת"א בכל שעות היום צלצול ראשון לסלופארק מפעיל חניה וצלצול שני מפסיק חניה ואם צלצלתי לפני 19:00 החב' מנתקת את החניה אוטומטית בשעה 19:00 מבלי להודיע דבר ואילו בבוקר כדי להזמין חניה צריך ללחוץ 1
יש לציין כי הצלצול לטלפון החניה מבצע התחלת וסוף חניה בלבד ולא מענה אנושי או שרותים אחרים ובת"א יש מס' טלפון אחד מבלי צורך לבחור אזור או עיר כמו בטלפון הכלל ארצי
בסופו של יום גיליתי דו"ח שניתן מכיון שלא הופעלה החניה, וכאשר הגעתי לעיריית ת"א לבקש לבטל את הדו"ח ראתה הפקידה את תדפיס החניה בסלופארק וראתה שהיה קשר טלפוני למוקד אך החניה לא הופעלה
המדיניות בעירית ת"א לבטל עד 2 דוחות לאזרח ומכיון שבעברי בוטל דו"ח חניה אחד שניתן ליד הבית כאשר המדרכב נצבעה בין לילה לכחול לבן לרכב שעדיין לא קיבל תו חניה ורק לאחר הדו"ח ניתן תו חניה ודו"ח נוסף בוטל כמחוה של רצון טוב לאחר שעמדתי בשעה 17:15 במקום שבו החניה מותרת רק עד 17:00 למי שאינו בעל תו חניה אזורי, למרות ששילמתי החליטה התובעת העירונית לא לבטל דו"ח זה למרות שראתה בבירור כי היתה כוונה לשלם ואף נוצר קשר עם המוקד.
אני מנגד טענתי שזוהי קונספירציה של עירית ת"א וסלופארק שהרי כל מי שמתקשר לפני 09:00 בבוקר ואחרי 19:00 בערב יכול רק להזמין חניה למן הדקה הראשונה בה יהיה חייב בתשלום כלומר לשעה 09:00 הכי קרובה, ובכל מקרה בכל שעה אחרת ביממה מיד כשנוצר קשר לטלפון זה החניה מתחילה לפעול ובשיחה השניה מיד מסתיימת
נראה לי כהטעיה מכוונת ע"מ לחלוב כסף מאזרחים, שאזרח בטח לא ירצה לשלם 100 ש' תמורת חיסכון של בין 1.8 ש' במקרה הטוב כתושב העיר לבין 15 ש' במקרה הרע כתושב הארץ בכלל
הרי המקסימום הוא 3 שעות לחניה
האם טיעון כזה יכול היה לעמוד מול שופט?
עברתי בדיוק את אותו סיפור כמוך- חניה לפני 9 בבוקר, ואי ידיעה על החובה בלחיצה על הספר 1 למען יתחיל החיוב החל מ-9.
ללא שום קשר לאגדה האורבנית והמגוחכת הזו של "ביטול שני דוחות בשנה" ע"י עיריית ת"א, מכתב קצר יחד עם צירוף תדפיס סלופארק ואף צירוף פלט השיחות היוצאות של הנייד שלי סייעו לי בביטול הדוח.
המקרה שלך איננו מסובך ובטח לא עולה כדי קונספירציה משותפת.
למען הסר ספק, הסלופארק אינו רלוונטי החל מ19:00 ולכן אין מקום להפעילו. הוא אף מספיק הגון כדי לסמס לך שמשעה זו אין צורך בתשלום כלל (כנ"ל ימי שישי אחרי 13:00 ובמהלך השבת).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר