ביום חמישי האחרון , בעלי נסע ברכב לכיוון מקום עבודתו לצערי מאחוריו נסעה ניידת משטרה שלבסוף גם עצרה אותו השוטרת טוענת שהוא גלש לשוליים וחזר לכביש וזה לאחר שהיא טוענת שהכביש היה פנוי ולא היה צורך לגלוש ... לך תבין ?! , היא נתנה לו דו"ח של 750 שקלים חדשים השאלה שלי היא איך או עם אפשר בכלל להפחית את הדו"ח לבטלו ? , אני הבנתי שאפשר לגשת למשפט אבל גם אפשר לשלם במשפט יותר ואם מגישים ערעור אז זה רק למי שיש עבר נקי ... לצערי בעלי הוא ממש אבל ממש לא היה טלית שכולה תכלת בצעירותו ויש בעברו די דוחות , מה נראה לך שאפשר לעשות במקרה מיוחד כזה ????? , עוד דבר אני לא מעוניינת לברוח מאחריות אבל עם יש לפחות דרך להוריד במחיר הדו"ח כי 750 שקלים זה חצי חודש עבודה שלי .
ענבל שלום,
חסרים לי נתונים בפירוט האירוע מאחר והעבירה בה מואשם בעלך הינה "נהיגה/נסיעה שלא בכביש" השונה מסטייה רגעית עם גלגל או שניים לעבר השול.
את ביטול הדו"ח ניתן לבקש תוך 30 ימים מנתינתו - צריך טיעונים עובדתיים ומשפטיים משכנעים.
במידה ובעלך יבחר לבקש להישפט(בקשה זו יש להגיש תוך 90 ימים מקבלת הדו"ח) יש סיכוי וסיכון. הסיכון=קנס גבוה יותר מברירת הקנס הנוכחית. הסיכוי=אם יש לו ראיות מוצקות שיכולות לתמוך בגרסתו הוא יוכל לצאת זכאי.
תעשו שיקול של עלות מול תועלת....
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר