קיבלתי קנס תעבורה על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית
הקנס נרשם ע"ש המעסיק מכיוון שהרכב רשום ע"ש החברה
מגובה הקנס (2000 ש"ח )
על פי הקישור בפורום נאמר שאני יכולה להזדהות ואז ברגע שאקח על אחריותו את הדו"ח הקנס יהיה רבע מחיר, כלומר 500 ש"ח
למי אני אמורה להזדהות?
יעל שלום,
אכן עפ"י רוב המטרה של הסבת דו"ח משם של חברה לשם של נהג ספציפי היא זקיפת נקודות במשרד הרישוי (משום שאי אפשר לזקוף נק' ע"ש חברה).
סמל העבירה המתאים בעניינך הוא 5493 250 ש"ח +0 נקודות.
או סמל 5435 500ש"ח +0 נקודות.
אני לא בטוח שציטטת נכון את סמל סעיף העבירה.
בכל מקרה אין לך מה לחשוש אם העבירה נושאת לצידה 0 נקודות.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
תודה על התשובה
על הדוח כתוב סמל עבירה 6729 - נהגת ברכב הנ"ל והשתמשת בנתיב המיועד לסוג רכב אחר שבו נהגת בניגוד לתקנה 34.
אבל השאלה היא איך אני מסיבה את זה על שמי?
תודה
יעל היי,
את שולחת מכתב לאגף התנועה בירושלים. מצרפת העתק של הדו"ח+תצהיר (חתום ע"י עו"ד) אשר מצביע על העובדה שאת זו שהחזקת ברכב ביום הרלוונטי לביצוע העבירה.
לכבוד
אגף התנועה
רח' יפו 97
ירושלים
אני שם______________________ הבעלים הרשום ברישיון הרכב מס'_____________ פונה בבקשה להסבת דו"ח זה שפרטיו רשומים מטה לנהג הרכב בפועל.
הסבת דו"ח על שם :
שם :______________________________.
ת.ז.:_____________________________.
כתובת :____________________________________________________.
דו"ח מס' :___________________________________________________.
טלפון :_____________________________________________________.
אני מצהיר/ה כי בתאריך ________________ , רכב מס'______________________ היה ברשותי ואני נהגתי בו.
מבקש/ת שתעבירו דו"ח זה על שמי
תאריך_____________
חתימה_______________
[על נהג הרכב לפנות באמצעות מכתב על גבי טופס "הסבת דו"ח" ולצרף .
1.צילום רישיון נהיגה של הנהג אליו מסבים הדו"ח.
2. צילום מהדו"ח.
3. מכתב חתום ע"י מקבל הדו"ח. לציין במכתב כי הנהג מבקש להעביר את רישום העבירה על שם הנהג בפועל.]
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר