יש לי משפט בנובמבר על אלכוהול...
תפסו אותי על 325
הבנתי שביולי היה משפט גדול שבו 3 שופטים החליטו שהערך צריך להיות 400 והוציאו את הנאשמת זכאית...כאשר עכשיו מחכים לפסיקת הערעור שהגישה התביעה
האם שווה לי לדחות את המשפט כמה שיותר עד שתיפול ההחלטה ואם אני צריך לשכור עורך דין כדי לדחות את המשפט או זו פרוצדורה פשוטה שאפשר לעשות גם לבד??
טל שלום,
ביהמ"ש בבואו לגזור את הדין מסתכל לא רק על "פלטי הינשוף" אלא גם על "בדיקת המאפיינים" ועוד. קשה בצורה מקצועית לתת לך "עצה מרחוק" בתיק של נהיגה בשכרות.
עניין נוסף- אין לאף אחד מידע מוקדם אם הכמות שנקבעה עם "שולי הביטחון" אכן תשאר ברף של 400 מ"ג?
לעניין הדחייה של מועד הדיון- אם זה הדיון הראשון, גם אתה יכול לבקש לדחות על אף שיש שופטים שיבקשו את תשובתך לאישום.(הרי זה מועד הקראה).
בכל אופן הייתי ממליץ על ליווי של עו"ד הבקיא בתחום דיני התעבורה.[אתה יכול לפנות אלי אם יש לך שאלה ספציפית יותר, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר