נתפסתי נוהגת 47 קמ"ש מעל המותר (43 לאחר הפחתה), יש לי עבירה של אי ציות לתמרור עצור מלפני חצי שנה, מה צפוי לי? כמו- כן מה כדאי לי להגיד בשימוע?
מאיה שלום,
באופן כללי חסרים לי פרטים כדי לתת לך ייעוץ מדויק.
נתפסת בדרך עירונית /בינעירונית? הורשעת בעבירה הקודמת או שמא הינך ממתינה למשפט?
1.העבירה של אי ציות לתמרור עצור מנויה בתוספת השנייה לפקודת התעבורה וזה אומר שאם גם בעבירה הנוכחית שאף היא מופיעה בתוספת השנייה תורשעי את צפויה ל"פסילת מינימום" של חודשיים ימים.
2. בבואך לקצין לשימוע תדגישי את הנקודות הבאות: א - החריגה מברירת הקנס היא מינורית 3 קמ"ש (בהנחה שנתפסת בדרך בינעירונית). ב - עבירך התעבורתי נקי (למעט עבירה של אי ציות לתמרור עצור) ביחס לשנות נהיגתך בכביש.
בכל אופן אני מאוד ממליץ על ליווי של עו"ד בדיון שייתקים בביהמ"ש, אם רישיונך חשוב לך. [אם יש לך עוד שאלות תוכלי לפנות אלי באופן ישיר ואשמח לעזור לך, משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו"ד לתעבורה].
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
זו הייתה דרך שהמהירות המותרת בה היא 80, והעניין של העצור זה פשוט דו"ח שלא הודתי בעובדות ולא חתמתי עליו, אבל שחלמתי אותו- זה נחשב הרשעה?
מאיה שלום,
אכן תשלום קנס משמעו הודיה בביצוע העבירה והרשעה.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר