קיבלתי אזהרה טלפונית בגין הטרדות , לא זומנתי לחקירה ע"י החוקרת ששוחחה עימי , היא ביקשה בטלפון ת.ז. ומסרתי כמובן . לאורך השיחה היא שאלה אותי מה הולך ביני ובין אותו בחור והסברתי לה כי אנו היינו חברים ואז נותרנו ידידים ולא כלום אין שום הטרדות והוא מכפיש את שמי לחינם . בשיחה עימה נאמר לי כששאלתי אם נפתח תיק חקירה פלילית והיא ענתה כי אין מדובר בתיק פלילי וכששאלתי אף לגבי רישום משטרתי אמרה לי כי אין לי מה לחשוש וכי הואגם קיבל אזהרה וכי הכי טוב שלא אדוש בעניין ושזה נגמר .
הסברתי לה כי אני חוששת ממנו מאוד אם הוא מסוגל לדבר שכזה ללכת ולהמציא דברים עליי .... אמרה כי היא שוחחה עימי ועימו ובזה נגמר העניין .
האם עליי לדאוג שמא נפתח לי רישום משטרתי ?
שכן כאשר שאלתי היא אמרה שאין שום רישום . מה אתה ממליץ לי לעשות בנידון
שנה טובה
בחוקרת ציינה כי הבחור גם קיבל אזהרה מהמשטרה על ידה וגם אני ושלא אצור עימו קשר בכלל ..... אמרה לי שאין לי מה לחשוש ושזה כלום היא רק שוחחה עימי בטלפון .....
אני לא מבינה איך בנאדם מסוגל ללכת ולהמציא דברים . אני סטודנטית ואוטוטו מסיימת את התואר במשפטים , אני חוששת שמא הוא יהרוס לי את העתיד שכן הוא יודע שאני בחורה מצליחה ויש לה הישגים גבוהים והחשש שהוא מנסה להתנקם בי על לא כלום .
אשמח לעצתך
תודה מקרב לב
מוריאלה
מוריאלה שלום,
ראשית את מעלה שאלה מעולם הפלילים וכאן המדובר בפורום תעבורה. יחד עם זאת אענה לך שכן התחום הפלילי הוא בתחום התמחותי...
ראשית כל אם לא הטרדת אף אחד אז בוודאי שאין לך ממה לחשוש. להתלונן על הטרדה כל אחד יכול, אבל זה לא אומר שאת תמצאי את עצמך תחת איום של כתב אישום פלילי שכן לפני החלטה שכזו התביעה והגוף החוקר בוחנים האם קיימים ראיות לכך שביצעת את המעשה שמיוחס לך. מכיוון שהמדובר במצב בו הכחשת את ההטרדה ונראה כי לא קיימות ראיות נוספות מלבד האימרה של החבר לשעבר שלך התיק יסגר. כמובן שאני מסתמך אך ורק על הנתונים שאת מוסרת ואם קיימים נתונים נוספים אז התוצאה עשויה להיות שונה....
בכל אופן, אם האקס שלך פנה להתלונן על הטרדה ממולץ לך בחום לנתק כל מגע וקשר איתו, בין במישירין ובין בעקיפין...אם הוא מנסה לפנות אליך אל תגיבי ותשמרי את אותם הפניות כראיות עתידיות למקרה הוא ימשיך להתלונן....
במידה ואת זו שמוטרדת על ידי מעשיו שמורה לך הדרך להתלונן נגדו כמו גם להגיש בקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת אשר יאסור עליו ליצור קשר או להתקרב אליך...
בהצלחה בהמשך דרכך...
מנהל הפורום,
עו"ד ערן בן-עמי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר