שלום
הגשתי לפני כשלושה חודשים בקשה להמיר דוח תנועה לאזהרה.הבקשה נשלחה שבוע לאחר קבלת הדוח בדואר רשום.
מחר זה היום ה-90 מרגע קבלת הדוח ובאגף התנועה אומרים לי שלא הגיעה עדיין תשובה מהמרחב.
האם אני צריך לשלם את הדו"ח או שאני יכול לחכות לתשובה ואז אם התשובה שלילית גובה הקנס יהיה זהה ללא תוספות ופיגורים?
תודה!!
מאור שלום,
עומדות בפנייך מס' דרכים:
1-לשלם כעת, להמתין לתשובת המשטרה.(שלילית-אין בעיה שילמת בזמן, חיובית-יהיה עליך לשלוח בקשה בדואר, לאגף הקנסות (עדיף בדואר רשום ) עם פרטי המקרה ואישור על המרת הדו"ח באזהרה. זכור, שהסכום ששילמת מוצמד על פי חוק.).
2- במידה ואתה חושב שיש לך ראיות מוצקות לאי ביצוע העבירה ואתה מעוניין להישפט- שלח עוד היום בדואר רשום לאגף התנועה בירושלים(בדף האחורי של הדו"ח+חתימה+ת"ז) ותשמור את הצילום של הבקשה+אישור הדואר על שליחת הבקשה בדואר רשום.
תשקול על פי הבנתך ותבחר באחת מן הדרכים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
על התשובה המפורטת והמהירה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר