שלום לכולם,
לפני כשלושה שבועות הייתי מעורבת בתאונת דרכים.
הייתי בצומת מרומזרת (נהגת) כאשר התבלבתי ברמזור לישר (שהיה ירוק) לרמזור של שמאלה (שהיה אדום) נכסתי לצומת ורכב ממול נכנס בי חזיתית שגרם לשני הרכבים זק של טוטל לוס. אני והנהג השני פוינו למיון דרך אבולנס אבל שנינו יצאנו בס רק עם חבלות חגורה.
באזור התאונה היו הרבה מאוד עדים הגיע משטרה(של מתנדבים) התאונה הייתה ב 10 בלילה. וגם מכבי אש (הרכב השני עלה באש) בזמן התאונה לא עשו לי כלום עכשיו רוצים שאני אבוא לתת הצהרת עדות.
השאלה שלי היא:
האם לכדי לי להתייעץ עם עו"ד בשלב זה? מה העלות של עו"ד?
מה העונש הצפוי לי?
אשמח לתשובה, גמר חתימה טובה וצום קל.
מיכל שלום,
במידה ואת מוזמנת למשטרה את יכולה מהר מאד בנסיבות הללו למצוא את עצמך מגיע למצב שממתן עדות זו תהפוך לחקירה באזהרה כאשר הדשדות מופנים נגדך!
זה יהיה לא מקצועי לומר מה יהיה העונש או לפחות להעריך מבלי לראות את חומר החקירה.
לסיום התיק כגון דא, רצוי ואף מומלץ לקבל ליווי של עו"ד שמתמחה בתחום התעבורה.[במידה ותרצי לקבל יותר פרטים תיצרי איתי קשר -משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריה של עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר