שלום רב, ביום שישי בחודש שעבר נעצרתי ע"י ניידת משטרה ובבדיקה אקראית השוטר לא יכל להגיד אם אני שיכור או לא, אז הוא לקח אותי לתחנה הניידת שלהם באותו הלילה.
לאחר נשיפה במכשיר הינשוף, נמצאתי שרמת האלכוהול בגופי היא 395.
מעבר לעובדה שהמכשיר הוא מדעי ושאת רמת הדיוק שלא אני לא יודע. דבר אחד אני כן יודע, שיכור לא הייתי.
באותו ערב אני שתיתי שתי כוסות בירה בארוחת ערב שנגמרה כמעט 5 שעות לפני האירוע. אני גם יודע שמשטרה אינה משתמשת במכשיר כחוק, ואינה מנקה אותו על פי החוק בין נבדק לנבדק. ולפני היו כמה שיכורים שרמתם גם הגיעה ל 600.
כמובן שהיו עוד כמה גורמים שגרמו לי להבין שרשיוני נשלל ממני שלא בצדק, כמו העובדה שבדיקת היציבות המוכרת נעשתה לי אחרי כל התהליך ולאחר שנחתמו כל הטפסים ורשיוני נשלל ממני תוך כדי גיחוחו של השוטר.
כמו כן גם הבנתי מהתנהגות השוטרים שאנו מגיעים לסוף הלילה ואני הייתי רק נתון סטטיסטי כדי לשפר את הנתונים של המשמרת שלהם. ברצוני לקבל יעוץ על איך לטפל במקרה שלי, ואיך אני יכול לקבל את רשיוני מבלי לחכות עד למשפט ...
תודה מראש.
על מנת שאוכל לעזור לך, יש לבחון את חומר הראיות הנמצא בתיק המשטרה הכולל את כל דוחות העיכוב, הפלטים של המכשיר, דו"ח מאפינים, והמזכרים שבתיק, אציין כי במידה ואתה עדין נמצא במסגרת 30- ימי הפסילה ניתן להגיש בהקדם בקשה לביטול הפסילה ולבחון את החומר מול טענותיך, אייעף לך לפנות בדחיפות לעו"ד לייעוץ.
ליאור ליברמן, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר