הוצמד לחלוני דוח חניה של עירית תל אביב . במקום שבו עמור להיות כתוב מה מהות העברה לא רשום שום דבר
רק כאשר קבלתי את הדוח בדואר פתאום אני רואה שמילאו מספר 62
למרות מכתבים ששלחתי הם בחרו לא להתייחס והצעו לי ללכת להישפט וכך עשיתי . האם השופט גם יכול להתעלם מזה ?
לילך שלום,
אי ציון מהות העבירה הוא פגם.
עם זאת, מניסיוני עיריית ת"א מספקת לפקחים מצלמה המתעדת את מקום העבירה והרכב שחנה בניגוד לקבוע בחוק העזר העירוני.
הוספת פרטים בדו"ח שלא בשעת רישומו בשטח, אכן יכולה להעלות ספק בעיני ביהמ"ש לנכונות העובדות שהוספו. מאחר ועסקינן בדין פלילי זה בהחלט יכול לשחק לטובתך.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
אחרי שלא הסכימו לבטל לי את הכנס בקשתי להישפט ובדיון הראשון הצד של העיריה הביא צלום של הדוח בלבד ואני הבאתי תמונה של הרחוב
היא הזמינה אותנו לשלב הוכחות וממני היא בקשה להביא תמונה פנורמית יותר .
איך בעצם אני יודעת מה יש בידי העו"ד של העיריה ? האם יש להם תמונה או לא ? או איזה שפן הם יוצאי לי ?
לילך יקרתי,
מרגע שהחלטת להישפט יש לך את הזכות לקבל לעיונך (עדיף לצלם) את כל חומר הראיות שמצוי בידי המחלקה המשפטית של העירייה. [גשי לשם בטרם מועד הדיון].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר