שלום,
קבלתי דוח תנועה, אשר לא כתבו את התאריך, היום בשבוע והשעה. בנוסף הדביקו את הדוח על השמשה בלי שהשוטר ראה אותי או יודע את שמי. כאשר הגעתי לאוטו הבחנתי בדוח כאשר הפרטים האישים שלי (שם ושם משפחה) היו כתובים בדוח??? איך זה יכול להיות???והאם דוח ללא תאריך ושעה תקף???
אורית שלום,
אני מניח שהדו"ח מתייחס לעבירת חנייה כלשהיא.
למשטרת ישראל יש מע' ממוחשבת אשר באמצעות פריט זיהוי אחד או יותר יכולה לאתר את בעל הרכב. (במקרה שלך ע"י מספר הרישוי של הרכב).
מילוי הדו"ח כפי שציינת נעשה עם פגם. (אם כי היו מקרים ששוטר רושם מזכר מאוחר יותר או מביא כראייה את "בלוק" הדוחות המראה את יום ושעת נתינת הדו"ח לנהג שלפנייך ואחרייך).
מה האפשרוות העומדות בפנייך?
א. בקשה לביטול הדו"ח יש לבקש זאת תוך 30 ימים מקבלת הדו"ח. (לצרף העתק הדו"ח+ראייה תומכת בגרסתך כגון :תמונה+צוין הפגמים).
ב. בקשה להסבת הדו"ח אם נהג אחר החזיק ברכב בזמן הרלוונטי למתן הדו"ח.(גם בקשה זו יש לבקש תוך 30 יום).
ג. ביכולתך לבקש להישפט (בדר"כ אם המשטרה לא מבטלת/מסבה את הדו"ח-לעניין בקשה זו יש לך 90 ימים.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר