אני אחד מהקורבנות של המשטרה.
חזרתי אחרי בילוי, שתיתי 2 צייסר ,ומכשיר ינשוף הדבילי הזה קבע שאני שיכור??????!!!
איך???? בבדיק כשירות ומאפיינים יצאתי תותח , הופעה רשום תקינה ולא מרושלת,יציבות תקינה,אצבע לאף תקין,הליכה יציבה,התנלהלות ושיחה תקין.
איך אחד כזה שיכור???????? ואמור לקבל שנתיים שליליה, למה צריך להילחם מול המערכת כשמתחילים מתנאים כאלו??? שישנו כבר את החוק המטומטם הזה.
מישהו קרא את הכתבה מYNET משלשום, השופט טננבאום זרק את המשטרה מכל המדרגות וביטל 6 תביעות.
שי שלום,
אני מבין את הרגשתך.
לצערנו משטרת ישראל לא הכשירה על פי התקנים הנדרשים את מכשירי האכיפה. (כמו שעשו מדינות רבות מעבר לים).
לעניין שינוי החוק - על זה אמון המחוקק (כנסת ישראל).
למרות הרגשתך ותחושה של נהגים רבים, דווקא היום "הכשיר" ביהמ"ש מחוזי בירושלים(מדנ"י נ' עינת עוזרי) את מכשיר הינשוף וקבע שהוא אמין וראוי לאכיפה תעבורתית- תוך קביעה כי רף הביטחון עליו המליצה המשטרה מקובל (290 מ"ג).
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר