שלום,
בתאונת שרשרת בה הייתי מעורבת- הרכב הראשון עצר לפתע באמצע הנתיב. שאר הרכבים שאחריו נתקעו זה בזה,כאשר אני הייתי אחרונה ופגעתי ברכב שלפניי קלות אשר פגע ברכב שלפניו קלות. בכתב באישום-הואשמתי בתקנה 21 ג _סמל סעיף 2429)וב תקנה 49 א (סצל סעיף 6403).
ע"פ כתב האישום יש תעודיות רפואיות של הנפגעים......(למרות שיצאו בריאים ושלמים מהרכב) ורב הסיכויים שאם נפגעו -זה בגלל התאונה המקורית-הרכב הראשון שעצר בפתאומיות ולא בגללי-שכן הייתי אחרונה והפגיעה שלי ברכב לפניי הייתה קטנה.
אני נוהגת 17 שנה ויש לי עבר דיי נקי.( בגיל 18 היה לי משפט על נסיעה באור אדום וקיבלתי נקודות וקנס).מאז-הכל נקי. מהו הדין שאקבל? נקודות?קנס? אם קנס-מה גובהו? האם ע"פ האישום בודאות ישללו לי את הרשיון?
תודה
עמית שלום,
לעניין ה"וודאות" אצטט ממשנתו של מרטין היידיגר בספרו "הישות והזמן" :"..חיים בעולם עמום שאין בו וודאות, בטח שלא וודאות לקראת המוות. פה יש וודאות עמוקה ושלווה של המוות כמשהו שהחיים שלי הולכים לקראתו".
בנימה עמומה זו, אנא ראי תשובתי מיום 16.10 שעה 20:37 ותשובתי מיום 17.10, שעה 09:34.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר