שלום רב,קיבלתי דוח בכביש 65 מכיוון מזרח למערב בצומת קייט ושייט לכיוון קסריה של אי עצירה בתמרור עצור. אני רוצה להגיש בקשה לביטול דוח משום שלדעתי השוטר כלל לא יכול היה לראות אותי מהנקודה בה עמד מה גם שאני אמרתי לשוטר שהאטתי ועצרתי והוא כתב לגמרי הפוך שכמעת עצרתי עם שגיאות כתב
בעברית.לאן לשלוח את הבקשה אם השוטר ממתנ"א צפון, האם להמתין לתגובה ואם יחלוף הזמן של 90 יום מה לעשות
נועה שלום,
1 - עלייך לבקש את ביטול הדו"ח תוך 30 ימים מקבלתו בצירוף העתק הדו"ח והנימוקים לביטול לימת"א חוף (יש לך רשימת כתובות מאחורי הדו"ח), את הבקשה מגישים ליחידה האוכפת.
2- במידה ולא תקבלי תשובה לקראת תום 90 הימים מקבלת הדו"ח. יהיה עלייך לקבל החלטה או לשלם =להודות ולקבל עליך את ההרשעה והנקודות או לחילופין לבקש להישפט (ע"י שליחת הספח בדואר רשום לאת"ו/יטב"ת בירושלים, משטרת תנועה ארצית).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר