שלום
שכחתי לשלם את הקנס עברו כ-8 ימים
האם זה אבוד או יש מה לעשות מבלי לשלם 50% תוספת?
האם אפשר לשלם את הקנס כולל פיגורים באותו הטופס שקיבלתי מהשוטר? הרי שמעברו השני של הטופס רשום הקנס המקורי. ואם כן האם יש צורך לציין בכתב יד שהקנס כולל פיגורים?
תודה ושבוע טוב
יצחק שלום,
כעקרון פיגור של יום אחד בתשלום גורר אחריו ריבית פיגורים של 50%.
תשלם את הקנס יתכן וזה יעבור בשיטת מצליח.
אם תדרש לריבית פיגורים, אתה יכול לכתוב מכתב למרכז לגביית קנסות ולנמק את הסיבה לאיחור.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
במקרה דומה לפני הרבה שנים נשלחה אלי קנס כולל פיגורים נוסף כאילו לא שילמתי כלל ואני כאזרח קטן פשוט לא ידעתי מה לעשות ואיפה לפנות ולכן מעדיף לשלם
האם אני יכול לרשום את סכום הכולל באותו הטופס שקיבלתי מהשוטר ולשלם? או עלי לחכות לטופס חדש שישלח אלי?
תודה
יצחק שלום,
שלם בינתיים את הקנס בסכום המקורי ושמור טוב את הקבלה. כך, לא יוכלו לטעון בעתיד כי לא שילמת.
שנית, במידה ורק במידה ותידרש לתוספת פיגורים תוכל להחליט או לשלוח מכתב לביטול או לשלם את ריבית הפיגורים.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
שילמתי כהצעתך. באינטרנט (אני לא יודע לאיזה תשלום אינטרנט או מזומן יש היתרון לטובתי במקרה שלי) וגם התברר לי שהתאריך האחרון לתשלום 23 לחודש זה כלומר איחרתי ביומיים ולא ב8 ימים כמו שאמרתי קודם .אני יודע שחוק זה חוק נחכה ונראה
אני מודה לך מאוד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר