כבוד העו"ד שלום לך,
אני מניח שאתה ראית את הכתבה בטלויזיה ובעיתונות בנוגע למכשיר הינשוף וההחלטה של מס' שופטים בתקופה האחרונה בהקשר של המכשיר לחו"ל. (המכשיר אמור להיות מכויל באמצעות בלון המיוצר בחו"ל, שמעולם לא נבדק בישראל)
אפשר לרשום מכשיר ינשוף בגוגל חיפוש יש כתבה בנענע מהיום 28.10 גם הייתה כתבה בטלוויזיה בערוץ 10 היום.
יש לי משפט בינואר על 395 מ"ג בינשוף עם בדיקת מאפיינים מצויינת לדברי הקצין. (אני בוודאות לא הייתי שיכור ומעל 5 שנים לא הייתה לי עבירה ואפילו הקטנה ביותר). כנראה אדחה את המשפט ומכאן ארצה לשאול דבר מה:
1.האם באמת יש סיכוי שתהיה פסילה גורפת ?
2.האם יש סיכוי שהחלטת בית המשפט המחוזי מלפני כ 3 שבועות תועבר לבית המשפט העליון?
3.האם בכלל כדאי לדחות את המשפט או להיפך,לפי הפסילות שאנו שומעים עליהם אולי כדאי ללכת ולבקש פסילה ולא ללכת לכיוון של עיסקת טיעון. או שעדיף ללכת על עיסקת טיעון וזאת האסטרטגיה הנכונה.(בתנאי שאין דופי בכל הניירת והמסמכים).
אודה לך מאוד אם תרחיב כך שרבים שנפגעו מהחלטות המשטרה הלא צודקות (שנתיים עונש צפוי על מה?? אוי ואוי זאת ממש חוצפה והגזמה.)
אני אחרי חודש שלילה ,כל המעגל המשפחתי שלי נפגע,הילדים ,העבודה,המשפחה הקרובה,הוריי לא קיבלו עזרה רפואית באמת נפגעתי קשה מהחודש ובסך הכל על כך שיצאתי ושתיתי 2 כוסיות וודקה עם מיץ תפוזים. מילא הייתי שיכור מתנדנד, ממש מחפשים ולא בצדק. יש בטוח הבדלים בין אנשים ,משקל,גובה,גיל,נפח ריאות מה אכלתי לפני,מה שתיתי הרבה גורמים ובכלל כל נושא הכיול שלו,פעם בחצי שנה,פעם ביום וכו'.המכשיר הזה ממש ממש לא אמין.
אודה לתשובותך ,תודה
שרון שלום,
1 - הנבואה ניתנה לשוטים...אבל למשטרת ישראל יש בהחלט בעייה עם הינשוף ולא רק בעניין בלון הכיול.
2 - יש סיכוי גבוה עד מאוד שתוגש בר"ע (בקשת רשות ערעור לעלין).
3 - לעניין ניהול תיק ספציפי לא יהיה מקצועי לענות מבלי שראיתי את כל חומר החקירה, אני ממליץ בחום על ליווי של עו"ד מיומן בדיני התעבורה בתיק זה.[לכל שאלה ספציפית אתה מוזמן לפנות אלי ישירות-משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריה של עו"ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה ומרב"ד,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 055-4532798
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר